Get News Fast

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر

پخت غذای نذری “گوشت بابا” در منطقه لتحر کاشان قدمتی ۱۰۰ ساله دارد که همه ساله در روز تاسوعای حسینی پخته می‌شود و پس از اقامه عزا و عزاداری محبان حسینی به عزاداران تقدیم می‌شود.

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر

اخبار استانها –

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از کاشان، پخت غذای نذری “گوشت بابا” در منطقه لتحر کاشان قدمتی 100 ساله دارد که همه ساله در روز تاسوعای حسینی پخته می‌شود و پس از اقامه عزا و عزاداری محبان حسینی به عزاداران تقدیم می‌شود.

خاندان خدادوست (رسپینا) میراث‌دار نماد عزاداری جریته یا همان جریده در لتحر از نواحی شهر کاشان هستند و همواره بابای جریته از نسل این خانواده است، به گوشت لوبیا در این منطقه «گوشت بابا» می‌گویند.

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت 100 سال در کاشان+ تصویر

انتهای پیام/801

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 1 =

دکمه بازگشت به بالا