Get News Fast

 

پیش‌بینی برداشت 100 تن چای ترش در خوزستان

معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: پیش بینی می شود حدود ۱۰۰ تن چای ترش از سطح مزارع خوزستان برداشت شود.

پیش‌بینی برداشت 100 تن چای ترش در خوزستان

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمد حسنی‌نسب گفت: در سال جاری چای ترش در سطح 130 هکتار از مزارع شهرستان‌های مختلف استان کشت شده که بیشترین سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان‌های کارون، شادگان و آبادان است.

وی با بیان اینکه 100 تن چای ترش در پاییز امسال از مزارع استان برداشت می‌شود، افزود: در صورتی که کشاورزان، اصولی مانند تاریخ کشت بهینه، تراکم و آرایش کشت مناسب و تغذیه متعادل را رعایت کنند، میزان تولید، افزایش قابل توجهی خواهد داشت.

معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در حال حاضر با توجه به نیاز بازار داخلی، تمام تولید محصول چای ترش مصرف داخلی دارد.

به گزارش تسنیم، چای ترش در خوزستان گیاهی یک ساله و شاخه دار است و این گیاه حدود 64 تا 300 سانتی‌متر ارتفاع دارد که از قسمت‌های خشک شده کاسبرگ گیاه که به رنگ قرمز پر رنگ است و طعمی ترش و شیرین دارد به عنوان نوشیدنی سرد و گرم استفاده می‌شود. این گیاه از طریق بذر و به‌طور مستقیم کشت شده و در طول تابستان رشد رویشی خود را طی می‌کند و بهترین تاریخ کشت آن در خوزستان اواخر فروردین تا اواسط اردیبهشت ماه (بلافاصله پس از برداشت گندم) است که در اوایل مهرماه با کاهش دما وارد فاز زایشی شده و غنچه‌های گل ظاهر می‌شود و پس از شکفته شدن تا زمان برداشت کاسبرگ شروع به حجیم شدن می‌کند.

کشت و تولید این گیاه علاوه بر داشتن خواص درمانی بالا و استفاده عمده آن به صورت دم‌نوش، در صنایع غذایی، کاغذ سازی و… هم کاربرد دارد. دم‌نوش این گیاه کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفراوی و همچنین آرامش دهنده است. سال گذشته حدود 80 تن چای ترش از مزارع خوزستان برداشت شد.

انتهای پیام/

 

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

دکمه بازگشت به بالا