مصوبه تولید نان سبوسدار در قم اجرایی شود
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: بر اساس مصوبه، باید تا پایان سال گذشته تولید نان کامل ۲۰ درصد میشد، ولی چهار درصد محقق شده است. |
مصوبه تولید نان سبوسدار در قم اجرایی شود
به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلام اسماعیل حسینی مقدم امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، اظهار داشت: براساس مصوبه، باید تا پایان سال گذشته تولید نان کامل(سبوسدار )20 درصد میشد، ولی چهار درصد محقق شده است؛ اداره غله مکلف است در زمان محدودی مصوبه تهیه 20 درصد نان قم از آرد سبوسدار را بهطور کامل محقق نماید.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 30 نانوایی در سطح استان نان سبوسدار تولید میکنند، ادامه داد: 16 درصد این مصوبه بر زمین مانده است و باید اجرایی شود.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: مجوز نانواییهایی که داوطلب پخت نان سبوسدار هستند باید در مدت زمان کوتاهی صادر شود.
مشاور وزیر کشور در اردوهای جهادی و سلامت نیز در این جلسه تصریح کرد: نرخ آرد سبوس دار باید منطقی باشد تا نانوا و مردم ترغیب به خرید شوند.
علی اکبر دُر افزود: فرهنگسازی به نحوی صورت گیرد تا نان سبوسدار جایگاه خود را در سبد خانوار داشته باشد.
به گفته وی، برای کارخانههای تولیدکننده آرد سبوسدار و نانواییهای تولیدکننده نان کامل امتیازی قائل شویم.
انتهای پیام/.
© | خبرگزاری تسنیم |