Get News Fast

 

اعلام آمادگی 50 نانوایی در خراسان جنوبی برای پخت نان کامل

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: از مجموع ۷۵۵ نانوایی استان، تاکنون حدود ۵۰ نانوایی برای پخت نان کامل اعلام آمادگی کرده است.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بیرجند علی صادقی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در کمیته تولید آرد و  نان کامل مقرر شد ضوابط پخت نان کامل توسط دانشگاه علوم پزشکی به شرکت غله اعلام و استانداردهای مربوط به آرد و نان کامل به کارخانه‌ها نانوایی‌ها ابلاغ شود. در این راستا کارخانه آرد بیرجند اعلام آمادگی کرده که باید تغییراتی در خط تولید خود ایجاد کند و این موضوع در دست بررسی است.

وی افزود: آرد کامل آردی است که از تمام اجزای دانه گندم (هسته یا مغز دانه)، جوانه یا سبوس تهیه شده باشد و هیچ دورریزی نداشته باشد. در حال حاضر کمترین درصد سبوسگیری در نان سنگک با 12 درصد است. سبوسگیری در نان کامل صفر تا 5 درصد خواهد بود که امیدواریم این طرح تا نیمه دوم سال در استان به نتیجه برسد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تصریح کرد: برای تولید نان کامل نیاز است وضعیت دستگاه‌ها و تجهیزات پخت نان از نظر رعایت استاندارد ملی ایران و اقدام مداخله مرتبط با آن باید بررسی شود. نانوایی‌ها باید دارای انبار مجزای آرد باشند و حداکثر دمای استاندارد 30 درجه سلسیوس است. محل نگهداری آرد کامل باید خشک و خنک باشد و در منطقه گرمسیر مجهز به سیستم خنک کننده باشد. نانوایی‌ها با فضای حداقل 60 متر می‌توانند نان کامل تهیه کنند.

وی افزود: محل نگهداری آرد باید با فاصله 3 متر از دستگاه پخت و بر روی پالت باشد. حداقل یک میکسر استیل و حداقل دو مخزن چرخدار استیل موجود باشد. مشخصات آرد در برچسب کیسه باید مطابق با استاندارد ملی ایران با عنوان آرد گندم ویژگی‌ها و روش‌های آزمون شامل درج نام آرد کامل تمام دانه، نام و نشانی کامل تولیدکننده، وزن خالص، علامت تجاری، تاریخ تولید یا بسته‌بندی، تاریخ انقضای قابلیت مصرف به روز ماه و سال و شرایط نگهداری باشد.

 مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی یادآور شد: رنگ کیسه آرد کامل باید قرمز باشد.

انتهای پیام/ 252

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 5 =

دکمه بازگشت به بالا