سالانه 25 هزار تن گوشت مرغ در قم تولید میشود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: ظرفیت تولید سالانه گوشت مرغ در قم بیش از ۲۵ هزار تُن است که رقم قابل توجهی است و حجم زیادی از نیاز استان به این محصول پر مصرف را پاسخ میدهد. |
محمدرضا حاجیرضا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار کرد: ظرفیت تولید سالانه گوشت مرغ در قم بیش از 25 هزار تُن است که رقم قابل توجهی است و حجم زیادی از نیاز استان به این محصول پر مصرف را پاسخ میدهد، در مواقعی هم به دلیل افزایش تعداد جوجهریزیها، حجم تولید گوشت مرغ از نیاز بازار پیشمیگیرد که مازاد آن به سایر استانها صادر میشود.
وی افزود: همچنین در مواقعی هم که نیاز مردم قم به گوشت مرغ بیشاز سطح تولید مرغداریهای داخل استان باشد، به مقدار لازم این محصول را از سایر استانهای کشور وارد میکنیم. این استان از نظر جوجهریزی و تولید گوشت مرغ جز مناطق سبز کشور است و ظرفیت بسیار خوبی در این بخش دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم عنوان کرد: افزایش تعداد واحدهای مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویتها برای جذب سرمایهگذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده میشود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.
حاجیرضا تصریح کرد: در سهسال گذشته بیش از 75 هزار تُن گوشت مرغ و 342 هزار تُن تخم مرغ توسط بهرهبرداران این حوزه در استان قم تولید شد. همچنین در این مدت 800 درخواست فنی در خصوص واحدهای مرغداری استان مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم بیان کرد: به طور کلی بیش از 14 هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال بیشاز 800 هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
وی افزود: بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود 50 درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.
انتهای پیام/
© | خبرگزاری تسنیم |