Get News Fast

 

اجرای طرح تشدید نظارت بر نانوایی‌های مازندران

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از تدابیر لازم برای اجرای طرح تشدید نظارت بر خبازی‌های مازندران خبر داد و گفت: برخورد قانونی با تأمین و توزیع کننده آرد بی‌کیفیت و پخت‌کنندگان نان بی‌کیفیت انجام می‌شود.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، عباسعلی وفایی‌نژاد در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بر فعالیت خبازی‌ها اظهار کرد: به دنبال  ارتقای کیفیت نان هستیم و با عرضه کنندگان نان بی کیفیت برخورد می‌شود.

وی با اشاره به بروز برخی مشکلات در زمینه عرضه نان تصریح کرد: فرمانداران با رعایت دستورالعمل و ضوابط با اخلال‌گران تأمین آرد و نان در شهرستان‌ها برخورد قانونی داشته باشند تا شاهد افزایش کیفیت عرضه نان باشیم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از انتخاب خبازان نمونه که با پخت نان با کیفیت موجب رضایت مردمی می‌شوند، خبرداد و بیان کرد: در تعطیلات پیش رو با تشکیل گروه‌های رصد و پایش عملکرد واحدهای خبازی تلاش می‌شود تا نظارت‌ها را افزایش دهیم.

وی از دستگاه‌های نظارتی شهرستان‌ها خواست با توجه به شرح وظایف با بازرسی‌های سرزده از نانوایی‌ها عملکرد واحدهای صنفی خبازی را ارزیابی کرده و نتیجه را گزارش کنند.

وفایی‌نژاد بر افزایش کیفیت پخت نان در استان تأکید کرد و گفت: افزایش مهارت‌ نانوایان در عمل‌آوری آرد و پخت نان با کیفیت در دستور کار اتحادیه خبازان قرار گرفت تا با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای دوره‌های آموزشی پخت نان با کیفیت برگزار شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به تشویق واحدهای نمونه که پخت نان با کیفیت دارند، اظهار کرد: با هماهنگی‌ تعزیرات حکومتی با عوامل متخلف تامین و توزیع آرد و پخت نان بی کیفیت برخورد قانونی می‌شود. در صورت تکرار تخلف نانوایی، موضوع در کارگروه آرد و نان شهرستان‌ها مطرح شده و قطع سهمیه آرد و صدور پروانه کسب برای افراد متقاضی جدید مسئولیت‌پذیر اقدام می‌شود.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا