Get News Fast

احیای آداب و رسوم کهن برای انتقال به نسل آینده

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: هدف اصلی از برگزاری جشنواره آش و غذاهای سنتی انتقال آداب و رسوم و آثار ناملموس برای نسل‌های آینده است.
اخبار استانها –

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر شنبه در مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی در نیر اظهار داشت: این جشنواره را امسال در تحقق شعار سال به صورت مردمی برگزار کردیم که فوق‌العاده با استقبال گرم و بی‌نظیر گردشگران سایر استان ها و همشهریان مواجه شد.

وی تصریح کرد: ویژگی این جشنواره حضور گروه‌های مختلف جامعه به صورت خانوادگی است تا در کنار هم شادی و نشاط را بعد از 2 ماه عزاداری ماه محرم و صفر سپری کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: در این جشنواره تلاش کردیم تا غذاها و آش‌های فراموش شده منازل ایرانیان را دوباره احیا کرده و به عنوان یک میراث عظیم در کنار آداب و رسوم به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

محمدی‌ادیب افزود: احیای این غذاها و آش‌های سنتی زمینه آشنایی بیشتر ایرانیان را با مواریث خود فراهم می‌آورد و قطعا برپایی غرفه‌های 60گانه در قالب این جشنواره ملی فرصتی را فراهم کرد تا مردم به ویژه نسل امروز با غذاهای ارگانیک و سالم آشنایی پیدا کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار ترویج و توسعه این برنامه‌های شادی‌آفرین، سعی کردیم تا در قالب این جشنواره منطقه نمونه گردشگری بولاغلار نیر را معرفی کنیم تا بیش از گذشته گردشگران و مسافران به این منطقه سفر کرده و از زیبایی‌های آن لذت ببرند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به تدارک برنامه‌های متنوع در قالب این جشنواره اشاره کرد و ادامه داد: تلاش می‌کنیم تا سال آینده فراتر از 2 میزبان خارجی که از آذربایجان و افغانستان حاضر شده بودند، از کشورهای دیگر نیز دعوت کنیم تا جشنواره در سطح بین‌المللی و با تنوع و تبحر خاص برگزار شود.

محمدی‌ادیب اضافه کرد: این جشنواره در 60 غرفه توانمندی و مهارت سرآشپزان را در کنار صنایع دستی به نمایش گذاشت و در نهایت در قسمت آش سرآشپزان استان‌های زنجان، خراسان رضوی و اردبیل در جایگاه‌‌های اول تا سوم قرار گرفتند و در غذاهای سنتی نیز سرآشپزان استان‌های آذربایجان غربی، افغانستان و زنجان در جایگاه‌های بعدی ایستادند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل بیان کرد: ما از مسافران و گردشگرانی که از 2 منطقه در این رویداد حاضر شده بودند در قالب غرفه برگزیده تجلیل کردیم که غرفه خلخال به دلیل ارائه خوراکی و غذاهای سنتی و برتر و از آلاچیق عشایر به عنوان نماد منطقه آذربایجان تجلیل و تکریم شد.

انتهای پیام/131

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =

دکمه بازگشت به بالا