Get News Fast

 

سهم یک درصدی ایران در تجارت غذاهای حلال

رییس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان اینکه در تجارت غذاهای حلال نیز سهم کشور به یک درصد هم نمی‌رسد، گفت: باید کشاورزی و غذا پایه ثروت و اقتصاد برای کشور باشد ولی متاسفانه درآمدی در این بخش وجود ندارد.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرج، سیدمحمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی ظهر امروز در سیزدهمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد با اشاره به اینکه  محور توسعه و پیشرفت اقتصاد کشاورزی است، اظهار داشت: در حال حاضر ارزش  غذایی 18 هزار میلیارد دلار در دنیا بوده که 8 هزار میلیارد دلار آن مربوط به حوزه تجارت بوده که در زنجیره ارزش کشور ما وجود ندارد.

وی افزود: میانگین اقتصاد جهانی در اقتصاد غذا و زنجیره ارزش بوده که در کشور به جز در تولید در هیچ کدام از حوزه‌ها ورود نشده است.

رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان اینکه کشاورزی ثروتمندترین شاخه فعالیت اقتصادی در کشور است، عنوان کرد: در حال حاضر در کشور 125 میلیون تن غذا در کشور تولید می‌شود که عایدات آن 140 میلیارد دلار است در صورتی که عایدات این حجم غذا در فرانسه 450 میلیارد دلار است.

وی با بیان اینکه در تجارت غذاهای حلال نیز سهم کشور به یک درصد هم نمی‌رسد، افزود: باید کشاورزی و غذا پایه ثروت و اقتصاد برای کشور باشد ولی متاسفانه درآمدی در این بخش  وجود ندارد.

موسوی با بیان اینکه  بی‌توجهی به ثروت بخش کشاورزی مهاجرت از روستا را به شهرها افزایش داده است، بیان کرد: حلقه‌های مفقود در اقتصاد کشاورزی باید پیدا شود تا چرخه اقتصاد کشاورزی باز گردد.

انتهای پیام/‌.

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا