Get News Fast

 

برگزاری جشنواره انگور در کوزران کرمانشاه

جشنواره انگور کوزران همزمان با هفته وحدت و به شکرانه باغات انگور منطقه از روز گذشته آغاز شده و تا امروز ادامه دارد.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، جشنواره انگور کوزران از روز گذشته در روستای چقاخزان آغاز شده و امروز نیز ادامه دارد و مهمانانی از داخل و خارج از استان در این برنامه حضور دارند.

فردین زارعی؛ رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان کرمانشاه در این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: این جشنواره به همت یکی از بوم‌گردی‌های بخش کوزران و به مناسبت ولادت پیامبر اکرم(ص) به مدت دو روز در حال برگزاری است.

وی عنوان کرد: کوزران از بخش‌های باظرفیت استان است که مغفول مانده و هیچ کاری برای آن انجام نشده و تلاش می‌شود با برگزاری اینچنین جشنواره‌هایی و با کمک بخش خصوصی و دستگاه‌های مختلف از ظرفیت‌های کشاورزی این منطقه برای جذب گردشگر استفاده شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان کرمانشاه گفت: کوزران با وجود تنوع بسیار زیاد در زمینه قومیت‌ها همزیستی بسیار زیبا و مسالمت‌آمیزی بین مردم اصیل منطقه وجود دارد.

زارعی با بیان اینکه کوزران به بهشت باستان‌شناسان تبدیل شده و در حفاری سال گذشته معدنی از مهره‌های چند هزار ساله در این منطقه یافت شد، افزود: چنانچه از نظر تاریخی به این منطقه توجه شود کوزران به جایگاه ویژه خود دست خواهد یافت.

برگزاری جشنواره انگور در کوزران کرمانشاه

بهنام پاهیکده؛ بخشدار کوزران نیز در این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: همزمان با هفته وحدت و میلاد حضرت رسول(ص) جشنواره‌ای تحت عنوان انگور منطقه سنجابی و به شکرانه کشت این محصول برگزار شد.

وی عنوان کرد: این جشنواره به منظور معرفی ظرفیت‌های کوزران و منطقه سنجابی در اقامتگاه بومگردی آکام در روستای چقاخزان و با پشتیبانی بخش خصوصی برگزار شد.

بخشدار کوزران گفت: معرفی ظرفیت‌های کشاورزی و باغی منطقه مستلزم این است که مورد حمایت دستگاه‌های متولی به ویژه جهاد کشاورزی قرار بگیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های این منطقه از جمله غذاهای سنتی و بومی و فرهنگ بومی و آواهای کردی افزود: منطقه سنجابی در مسیر گردشگری قرار دارد زیرا میان چهار شهرستان اسلام‌آباد غرب، دالاهو، روانسر و کرمانشاه واقع شده  و این ظرفیت را ایجاد کرده که از فرهنگ‌ها و مذاهب مختلف در این منطقه سکونت داشته باشند.

به گزارش تسنیم، در این مراسم مرسوم است که یک نفر سینی انگور را بین مهمانان توزیع می‌کند و هر کس با برداشتن حبه انگور برای او دعای خیر می‌کند.

 

انتهای پیام/

 

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 − یک =

دکمه بازگشت به بالا