Get News Fast

 

نانوایی‌های خراسان شمالی ملزم به تهیه مخزن سوخت مایع شدند

مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی، گفت: نانوایی‌ها باید برای فصل زمستان مخزن سوخت مایع داشته و از مشعل دوگانه سوز استفاده کنند.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بجنورد سید محمود هاشمی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی، اظهار داشت: اگر بحث ذخیره‌سازی سوخت مایع صنایع به درستی انجام شود، هیچ گونه مشکلی در فصل سرما برای قطعی گاز نداریم.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی، افزود: اگر ذخیره‌سازی سوخت مایع و به نوعی سوخت دوم در صنایع پیش‌بینی شده باشد، قطعا در بخش خانگی هیچ گونه مشکلی در خصوص قطع گاز خانگی و اداری نخواهیم داشت، اما در حوزه ذخیره‌سازی گاهی دچار مشکلاتی هستیم.

وی با بیان اینکه صنایع استان با شرکت گاز همراهی و همکاری کنند، خاطرنشان کرد: واحد‌های صنعتی نقش مهمی در مدیریت مصرف گاز دارند و باید با شرکت گاز در خصوص ابلاغ محدودیت‌های مصرف گاز همکاری بهینه داشته باشند.

هاشمی در ادامه با اعلام اینکه برنامه‌ریزی جهت خرید بخاری‌های پربازده برای صنایع از سوی شرکت گاز استان انجام شده است، گفت: اگر واحدهای صنعتی بزرگ بخاری‌های پربازده را جایگزین بخاری‌های پرمصرف کنند می‌توانند از تضامین شرکت گاز در این خصوص بهره‌مند شوند.

وی با اشاره با فعالیت‌های این شرکت در خصوص تقویت شبکه گاز استان، افزود: در راستای تقویت شبکه و زیرساخت‌های شرکت گاز خراسان شمالی اکنون در استان 6 پروژه با مبلغ 287 میلیارد تومان در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی با بیان اینکه متاسفانه اکثر نانوایی‌های استان از مشعل دوگانه سوز استفاده نمی‌کنند، اضافه کرد: نانوایی‌ها باید مخزن سوخت مایع داشته باشند و از مشعل دوگانه سوز استفاده کنند.

هاشمی در پایان گفت: پیش‌بینی گرم خانه توسط هلال احمر، تجهیز نانوایی‌ها به مشعل دوگانه سوز، ذخیره‌سازی سوخت مایع در نانوایی‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز امدادی، نظامی و انتظامی از مهمترین اقدامات مراکز حساس در راستای آمادگی ورود به فصل سرما است.

انتهای پیام/311/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 12 =

دکمه بازگشت به بالا