Get News Fast

 

تولید 150 هزار تُن شیر در قم/عرضه 31 هزار تُن گوشت قرمز

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: تولید دو درصدی پروتئین کشور در قم، تولید ۱۵۰ هزار تن شیر، وجود ۴۰۰ هزار راس دام سبک و ۹۰ هزار دام سنگین از دستاوردهای بخش کشاورزی و دامداری استان قم بشمار می‌رود.

محمدرضا حاجی‌رضا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به فرصت‌های موجود برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌ کشاورزی اظهار کرد: مسئله‌ اشتغال در استان قم 4.5 درصد به بخش کشاورزی اختصاص دارد. تولیدات بخش کشاورزی استان نسبت به ارزش افزوده چیزی حدود 6 درصد است.

وی افزود: جایگاه بخش کشاورزی استان در رشد اقتصادی حداقل 10 درصد است. ظرفیت‌های بسیار خوبی و شاخصی در حوزه‌ محصولات صادراتی، دام و طیور و تولیدات باغی در استان داریم. این شاخص‌ها ما را متعهد می‌کند تا بتوانیم بخش کشاورزی را مورد حفاظت و حمایت قرار دهیم و به سمت تقویت آن حرکت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم بیان کرد: امروز تولید مرغ در استان قم 25 هزار تن است در صورتی که نیاز استان 40 هزار تن است. ما با کمبود 15 هزار تن مواجه هستیم. به واسطه‌ ملاحظاتی که قیمت مرغ دارد، و شرایط مناسبتی استان، نیازمند این هستیم که مرغ استان را تأمین کنیم. امروز ما 5 میلیون قطعه جوجه ریزی در حوزه‌ مرغ گوشتی داریم. ظرفیت‌سازی کرده‌ایم که 1 میلیون به این ظرفیت‌ اضافه کنیم. هدفگذاری کرده‌ایم که 10 واحد 100 هزار قطعه‌ای را به ظرفیت مرغ و گوشتی استان اضافه کنیم. 

حاجی‌رضا عنوان کرد: به سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به این حوزه نیز زمین، امکان، مجوز و تسهیلات بانکی مورد نیاز را ارائه می‌دهیم. بخش دیگر برای سرمایه‌گذاری، کارخانه فرآوری تخم مرغ است. استان سالانه 130 هزار تن تولید تخم مرغ دارد که 12 درصد تخم‌ مرغ کشور در استان تولید می‌شود. روزانه 470 تن تخم مرغ در قم تولید می‌شود. مصرف روزانه تخم مرغ در قم 15 تن است.

وی گفت: بخش مهم این تخم مرغ نیاز استان‌های همجوار و کشور را تأمین می‌کند و بخشی هم صادر می‌شود. این می‌توانیم حداقل 2 واحد فرآوری تخم مرغ را حمایت کنیم. به ظرفیت حداقل 2 هزار تن برسیم. در این راستا ما درمورد زمین، امکان و تسهیلات بانکی را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهیم. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم تصریح کرد: حوزه بعدی برای سرمایه‌گذاری احداث سردخانه است با ظرفیت حداقل 1000 تن 5 واحد را هدفگذاری کرده‌ایم. ما 31 هزار تن گوشت داریم با مصرف 15 هزار تن که بیش از 50 درصد این گوشت مازاد است و صادر می‌شود. تولید دو درصدی پروتئین کشور در قم، تولید 150 هزار تن شیر، وجود 400 هزار راس دام سبک و 90 هزار دام سنگین از دستاوردهای بخش کشاورزی و دامداری استان قم به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 16 =

دکمه بازگشت به بالا