Get News Fast

 

ادامه روند توزیع گوشت گرم وارداتی در استان مرکزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از ادامه روند توزیع گوشت گرم وارداتی در استان مرکزی تا پایان سال خبر داد.

علی صفری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به واردات گوشت قرمز اظهار کرد: در راستای تنظیم بازار گوشت قرمز، از چهار ماه گذشته نسبت به واردات گوشت گرم به استان مرکزی اقدام شد تا مقداری قیمت گوشت قرمز متعادل‌تر شود، این در حالیست که توزیع گوشت گرم وارداتی در استان اثر خود را در بازار گذاشته است.

وی با بیان اینکه با عرضه گوشت گرم وارداتی در استان قیمت عرضه گوشت گوساله نسبت به قبل متعادل‌تر شده است، افزود: تاکنون بیش از 450 تن گوشت گرم وارداتی در سطح استان مرکزی توزیع شده است و این روند تا پایان سال ادامه دارد و امیدواریم با ادامه روند توزیع گوشت گرم وارداتی، شاهد کاهش قیمت گوشت قرمز باشیم.

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به مازاد تولید تخم مرغ در استان مرکزی، تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی 60 هزار تن تخم مرغ تولید شد که 70 درصد این تولید مازاد بر نیاز استان است که مازاد آن به سایر استان‌ها و کشورهای خارجی صادر می‌شود.

صفری با بیان اینکه در شش ماهه نخست امسال 33 هزار و 500 تن تخم مرغ تولید شده است، ادامه داد: مصداق امینت غذایی که باید در دسترس باشد تا مردم بتوانند به راحتی استفاده کنند؛ تخم مرغ است و استان مرکزی در زمینه تولید تخم مرغ هم فراوانی دارد و هم با قیمت مناسب در بازار عرضه می‌شود تا عموم مردم به آن دسترسی داشته باشند.

وی با تاکید بر ترویج مصرف مرغ و آشنایی با فواید تخم مرغ در جامعه، عنوان کرد: تخم مرغ به عنوان یک غذای کامل به شمار می‌رود به طوری که مشاوران تغذیه مصرف روزی یک عدد تخم مرغ را پیشنهاد می‌کنند بنابراین لازم است مصرف مرغ در بین افراد ترویج پیدا کند.

انتهای پیام/711/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا