کسب رتبه نخست کردستان در تولید گوشت سفید
معاون امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: کردستان در حوزه زنجیره ارزش تولید گوشت سفید رتبه اول شمال غرب کشور را داراست. |
به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از سنندج، علی نوری در هفتمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان در سالن شهدای گمنام استانداری، اظهار داشت: کردستان در حوزههای مختلف از ظرفیتهای خوبی از حمله زنجیره ارزش فولاد، زنجیره ارزش فرش دستباف، زنجیره تولید گوشت قرمز و دام سبک برخوردار است.
وی اذعان داشت: علیرغم وجود مزیتهای توسعه در استان، توسعه و رشد شاخصهای اقتصادی در کردستان محقق نشده است.
معاون امور اقتصادی استانداری کردستان افزود: کردستان علیرغم اینکه قطب کشاورزی محسوب میشود و در بسیاری از حوزههای تولیدی رتبه اول و دوم کشور را حائز است اما کشاورزان کردستانی جزو اقشار آسیبپذیر جامعه محسوب میشوند.
وی با اشاره به اهمیت صنعت فرش و فعالیت 190 هزار بافنده در استان افزود: این در حالی است که کردستان در حوزه صادرات فرش با مشکل مواجه است.
نوری همچنین تولید گوشت قرمز و دام سبک را از دیگر مزیتها و پتانسیلهای استان برشمرد و اظهار کرد: در این راستا این بخش با چالشهایی در عرضه بازار مواجه است.
وی توسعه زیرساختهای اقتصادی و رشد سرمایهگذاری را از موضوعات مهم استان عنوان کرد و تأکید داشت: در این راستان تمام ادارات باید مقوله توسعه اقتصادی و حمایت از سرمایهگذاری در استان را در اولویت قرار دهند.
معاون امور اقتصادی استانداری کردستان همچنین اجرای مصوبات کارگروه رفع موانع تولید را از وظایف مدیران دانست و گفت: مدیران قانوناً باید از حوزه تولید و اشتغال استان حمایت کنند.
رئیس دیوان محاسبات استان نیز توسعه و پیشرفت همه جانبه استان را دغدغه دستگاههای نظارتی برشمرد و تصریح کرد: همه مدیران باید در راستای توسعه استان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
رئیس دانشگاه کردستان نیز بر بهرهگیری از ظرفیت دانش آموختگان رشته کشاورزی در حوزه اشتغال تأکید کرد.
حامد قادرزاده با اشاره به اینکه 30 درصد اشتغال در بخش کشاورزی و 19 درصد در تولید ناخالص است، افزود: بخش کشاورزی مسیر توسعه کشور و استان است، بنابراین باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/487/
© | خبرگزاری تسنیم |