Get News Fast

 

نارضایتی مردم قشم از کیفیت پایین پخت نان در نانوایی‌ها

مردم شهرها و روستاهای قشم همچون دیگر مناطق کشورمان از نان به عنوان قوت اصلی تغذیه خود استفاده می‌کنند، اما متاسفانه نان مصرفی آنها در برخی مناطق و شهرها از کیفیت لازم برخوردار نبوده و همین مسئله موجب نارضایتی آنها شده است.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قشم، به دلیل شرایط آب و هوایی مناطق جنوبی از جمله شهرستان قشم، نانوایی از مشاغل بسیار مهم، مهارتی و تجربی در این جزیره محسوب می‌شود.

خریداران نان در قشم معتقدند که بی‌دقتی در پخت نان سبب دور ریز شدن برکت خدا می‌شود و این در حالی است که نانوایان مشکل اصلی را در نوع آرد عنوان می‌کنند.

طبق اعلام مسئولان، آرد مورد مصرف نانوایی‌های شهرستان قشم که به پخت نان اقدام می‌کنند، یکنواخت است، اما نان برخی از این نانوایی‌ها به ویژه نانوایی‌های آزادپز به هیچ وجه دور ریز ندارد، اما بعضی از نانوایی‌ها نان بسیار نامرغوب در اختیار خریداران قرار می‌دهند که نارضایتی عمومی را به همراه دارد.

با قبول این مسئله از سوی نانوایان که کیفیت آرد تاثیر بسزایی در کیفیت نان دارد ، اما باید گفت که مهارت در امر پخت نان به ویژه در مناطق گرمسیر با توجه به در نظر گرفتن درجه دمایی استاندارد برای عمل‌آوری خمیر و نگهداری آن می‌تواند تا حدودی بی‌کیفیتی آرد را پوشش دهد.

در حقیقت مهارت‌آموزی نانوایان از اهمیت بالایی در پخت نان باکیفیت برخوردار است و باید به تمام کسانی که در فرآیند پخت نان در نانوایی‌ها دخیل هستند آموزش‌های لازم و به‌روز و استاندارد ارائه شود تا شاید دیگر مردم این شهرستان حداقل برای نان مصرفی دغدغه‌ای نداشته باشند که دغدغه‌های این منطقه از کمبود آب و برق تا اتباع غیرمجاز و حاکمیت دوگانه سری ناتمام دارد.

5 تخلف نانوایی‌ها/ استفاده از دو کارتخوان غیرقانونی است 
صدور اخطار برای 7 نانوایی قشم و درگهان

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در بازدید سرزده از 20 واحد نانوایی در سطح شهرهای قشم و درگهان، 7 واحد طبخ نان اخطار گرفتند و 4 واحد هم تقدیر شدند.

مسعود مورموگویی با اعلام این مطلب، اظهار داشت: بازدید از نانوایی‌ها با حضور نماینده جهاد کشاورزی و نماینده غله و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان قشم به همراه کارگروه صنفی نانوایان و قنادان منطقه آزاد قشم، انجام شد.

وی ادامه داد: در این بازدیدها 5 واحد نانوایی اخطار بهداشتی گرفتند و 2 واحد هم به دلیل کمبود وزن چانه و نان اخطار دریافت کردند.

به گفته مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم، در این اقدام سرزده همچنین 4 واحد نانوایی با عملکرد مثبت در بخش مسائل بهداشتی و رعایت میزان وزن چانه و نان و همچنین رضایتمندی مشتریان مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی با تاکید بر اینکه به دلیل شرایط آب و هوایی قشم، نانوایی از مشاغل بسیار مهم، مهارتی و تجربی در این جزیره محسوب می‌شود، افزود: در این بازدیدها مشکلات فعالان این صنف در زمینه کارتخوان‌های نانینو، عدم سهمیه متناسب با پخت و کمبود کارگر ماهر و همچنین کیفیت آرد ورودی به جزیره مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/7558/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =

دکمه بازگشت به بالا