Get News Fast

تضمین امنیت غذایی با پافشاری بر ایمنی تولیدات کشاورزی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین، گفت: پافشاری بر ایمنی غذایی و سلامت مواد غذایی هم اهمیت دارد تا امنیت غذایی جامعه تضمین شود.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قزوین، عبدالله دیدبان در مراسم آیین گرامیداشت روز جهانی غذا که به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین که امروز در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار شد، اظهار داشت: علی‌رغم تولید کافی غذا در جهان، همچنان فقر غذایی و سوء تغذیه وجود دارد.

وی ادامه داد: روز جهانی غذا در سال 1972 تصویب و هدف از بزرگداشت این روز، برجسته ‌سازی و آگاهی بخشی جهانی نسبت به مشکل فقر غذایی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین افزود: دو موضوع امنیت غذایی و ایمنی غذایی، دو مفهوم متفاوت هستند و باید به طور جداگانه مورد توجه قرار گیرند.

کشاورزی هوشمند می‌تواند امنیت غذایی کشور را تأمین کند
دیدبان افزود: از تولیدکنندگان کشاورزی تا سیاست‌گذاران، همگی در زنجیره تأمین مواد غذایی نقش دارند و وظیفه‌ای مهم را در تامین امنیت و ایمنی غذایی بر عهده دارند.

وی بیان کرد: ظرفیت‌های گسترده استان قزوین در زمینه تولیدات کشاورزی یک فرصت بزرگ است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین خاطرنشان کرد: آمایش سرزمین باید به درستی رعایت شود تا تولیدات کشاورزی به شکل هدایت شده و صحیح انجام شود و پافشاری بر ایمنی غذایی و سلامت مواد غذایی هم اهمیت دارد تا امنیت غذایی جامعه تضمین شود.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا