تضمین امنیت غذایی با پافشاری بر ایمنی تولیدات کشاورزی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین، گفت: پافشاری بر ایمنی غذایی و سلامت مواد غذایی هم اهمیت دارد تا امنیت غذایی جامعه تضمین شود.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قزوین، عبدالله دیدبان در مراسم آیین گرامیداشت روز جهانی غذا که به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین که امروز در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار شد، اظهار داشت: علی‌رغم تولید کافی غذا در جهان، همچنان فقر غذایی و سوء تغذیه وجود دارد.

وی ادامه داد: روز جهانی غذا در سال 1972 تصویب و هدف از بزرگداشت این روز، برجسته ‌سازی و آگاهی بخشی جهانی نسبت به مشکل فقر غذایی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین افزود: دو موضوع امنیت غذایی و ایمنی غذایی، دو مفهوم متفاوت هستند و باید به طور جداگانه مورد توجه قرار گیرند.

کشاورزی هوشمند می‌تواند امنیت غذایی کشور را تأمین کند
دیدبان افزود: از تولیدکنندگان کشاورزی تا سیاست‌گذاران، همگی در زنجیره تأمین مواد غذایی نقش دارند و وظیفه‌ای مهم را در تامین امنیت و ایمنی غذایی بر عهده دارند.

وی بیان کرد: ظرفیت‌های گسترده استان قزوین در زمینه تولیدات کشاورزی یک فرصت بزرگ است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین خاطرنشان کرد: آمایش سرزمین باید به درستی رعایت شود تا تولیدات کشاورزی به شکل هدایت شده و صحیح انجام شود و پافشاری بر ایمنی غذایی و سلامت مواد غذایی هم اهمیت دارد تا امنیت غذایی جامعه تضمین شود.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + هجده =

دکمه بازگشت به بالا