Get News Fast

 

تولید 53580 تنی گوشت مرغ در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۵۳ هزار و ۵۸۰ تت‌ گوشت مرغ در استان قزوین خبر داد.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمد حسین عطایی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین امروز در جلسه فرعی تنظیم بازار و امنیت غذایی استان قزوین با دستور کار تولید گوشت مرغ که در محل سالن جلسات سازمان جهاد‌ کشاورزی استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 23 میلیون و 300 هزار قطعه بوده، حدود 22 درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: به طور متوسط ماهانه چهار میلیون جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام شده است.

قزوین مرغ مورد نیاز سایر استان‌ها را تامین می‌کند
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، بیان کرد: جوجه‌ریزی در واحدهای تولیدی استان قزوین تا 22 مهرماه، سه میلیون 953 هزار قطعه انجام شده که پیش‌بینی می‌شود این میزان تا پایان ماه‌جاری به چهار میلیون و 400 هزار قطعه برسد.

عطایی خاطرنشان کرد: در این مدت از این میزان جوجه‌ریزی انجام شده بیش از 53 هزار و 580 تن گوشت مرغ در استان تولید شده که از این میزان 25 هزار تن در استان مصرف و مابقی به استان‌های همجوار ارسال شده است.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 9 =

دکمه بازگشت به بالا