Get News Fast

 

نان کامل برای نخستین بار در خراسان جنوبی پخت شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت:  ۶ نانوایی در مرکز استان و  ۹ نانوایی در شهرستان ها پخت نان کامل را برای اولین بار در استان  شروع کرده‌اند.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی جعفری امروز در آیین شروع پخت نان کامل در مجتمع نان شاهدانه بیرجند، اظهار داشت: با زحمت‌های زیادی که دستگاه‌های متولی،  اجرایی و نظارتی کشیدند از امروز نان کامل در استان خراسان جنوبی نیز پخت می‌شود. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی ضمن توصیه به مردم برای استفاده از نان کامل، گفت: مردم اگر به فکر سلامتی فرزندان خود هستند از نان کامل استفاده کنند، اگرچه به لحاظ رنگ، این نوع نان، بازار پسند نیست. 

به گفته وی؛  این زمینه برای نانوایان فراهم شده تا در کنار پخت نان معمولی،  نان کامل هم داشته باشند تا نان با کیفیت بهتر در اختیار مردم قرار بگیرد. 

جعفری، خواستار ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل در استان شد و افزود: از کارخانه‌های آرد درخواست داریم خط تولید آرد کامل را در استان راه‌اندازی کنند تا مجبور نباشیم آرد کامل را از استان‌های دیگر با هزینه‌های بیشتر تهیه کنیم چرا که این مهم بر قیمت نهایی نان هم تأثیرگذار است. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه 6 نانوایی در مرکز استان و  9 نانوایی در شهرستان‌ها پخت نان کامل را شروع کرده‌اند، خاطرنشان کرد: امروز سه نانوایی در بیرجند پخت نان رایگان دارند تا فرهنگ استفاده از نان کامل رایج شود.

جعفری بیان کرد: نان گندم کامل از آرد سبوس‌دار تهیه می‌شود و این خود بهترین دلیل برای اثبات سالم ‌بودن آن است. پزشکان تغذیه معتقدند اگر به‌دنبال حفظ سلامتی و بهره‌مندی از مواد مغذی موردنیاز بدن هستید، نان سبوس‌دار را جایگزین نان‌های دیگر کنید.

انتهای پیام/ 252/.

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا