Get News Fast

 

ارتقاء ظرفیت صنایع تبدیلی سیستان و بلوچستان به 1.5 میلیون تن

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت تولید صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان به حدود یک میلیون ۵۳۶ هزار تن ارتقاء یافت.

علیرضا دهمرده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: از ابتدای سال 16 واحد صنایع تبدیلی و غذایی به ظرفیت 32 هزار تن در زمینه‌های نگهداری، بسته‌بندی و فرآوری خرما، پسته، گوشت قرمز و گلاب‌گیری با سرمایه‌گذاری بیش از دو هزار و 620 میلیارد ریال در سطح استان به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: با راه‌اندازی این واحدها، تعداد واحدهای صنایع غذایی و تبدیلی استان به 284 واحد با ظرفیت یک میلیون و 536 هزار تن ارتقا یافته است.

وی بیان کرد: صنایع تبدیلی و غذایی در استان شامل عمل‌آوری، بسته‌بندی و کنسرو آبزیان، کشتارگاه‌ها و کارخانجات خوراک دام و طیور، فرآورده‌های لبنی، نگهداری، فرآوری و بسته‌بندی خرما، درجه‌بندی و بسته‌بندی حبوبات و غلات، انواع دمنوش و گلاب‌گیری است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی واحدهای جدید صنایع تبدیلی و غذایی در استان برای 200 نفر فرصت شغلی مستقیم فراهم شده است.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =

دکمه بازگشت به بالا