ارتقاء ظرفیت صنایع تبدیلی سیستان و بلوچستان به 1.5 میلیون تن
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت تولید صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان به حدود یک میلیون ۵۳۶ هزار تن ارتقاء یافت. |
علیرضا دهمرده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: از ابتدای سال 16 واحد صنایع تبدیلی و غذایی به ظرفیت 32 هزار تن در زمینههای نگهداری، بستهبندی و فرآوری خرما، پسته، گوشت قرمز و گلابگیری با سرمایهگذاری بیش از دو هزار و 620 میلیارد ریال در سطح استان به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: با راهاندازی این واحدها، تعداد واحدهای صنایع غذایی و تبدیلی استان به 284 واحد با ظرفیت یک میلیون و 536 هزار تن ارتقا یافته است.
وی بیان کرد: صنایع تبدیلی و غذایی در استان شامل عملآوری، بستهبندی و کنسرو آبزیان، کشتارگاهها و کارخانجات خوراک دام و طیور، فرآوردههای لبنی، نگهداری، فرآوری و بستهبندی خرما، درجهبندی و بستهبندی حبوبات و غلات، انواع دمنوش و گلابگیری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با راهاندازی واحدهای جدید صنایع تبدیلی و غذایی در استان برای 200 نفر فرصت شغلی مستقیم فراهم شده است.
انتهای پیام/
© | خبرگزاری تسنیم |