Get News Fast

 

گندم مرغوب برای افزایش کیفیت نان استان مرکزی خریداری می‌شود

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: در راستای افزایش کیفیت نان تولیدی استان مقرر شد گندم مرغوب از سایر استان‌ها خریداری شود که تاکنون مجوز هزار تن گندم از سازمان غله اخذ شده است.

غلامرضا ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اهمیت افزایش کیفیت نان در استان اظهار کرد: امسال 439 هزار گندم از کشاورزان استان مرکزی خریداری شد، این میزان گندم مازاد بر نیاز استان است و بخشی از آن ذخیره و بخشی نیز به سایر استان‌ها صادر شده است.

وی افزود: در راستای افزایش کیفیت نان تولیدی استان مقرر شد گندم مرغوب از سایر استان‌ها خریداری شود، همچنین با پیگیری‌های نادرقلی ابراهیمی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی قرار براین شد تا گندم مرغوب تامین شده با گندم موجود در استان مخلوط شود و نان با کیفیت‌تری به دست مردم برسد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی بیان کرد: مقرر شده ماهانه 3 هزار تن گندم مرغوب از استان‌های دیگر وارد استان شده تا با گندم فعلی مخلوط و کیفیت نان استان افزایش یابد. در این ماه فعلا هزار تن مجوز از سازمان غله اخذ شده است.

ملکی خاطرنشان کرد: مولفه‌های مختلفی در کیفیت آرد و نان تاثیرگذار است که یکی از آنها آرد مرغوب است و مهارت پخت و تجهیزات نانوایی نیز در تهیه یک نان مطلوب نقش موثری دارد که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

انتهای پیام/711/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + هشت =

دکمه بازگشت به بالا