Get News Fast

 

‌گزارش| کلاهکی پنهان در دل جنگل و مراتع گیلان + تصاویر

بخش عمده‌ای از قارچ‌های جنگلی در استان گیلان رشد می‌کنند و معروف‌ترین و البته عجیب‌ترین قارچ‌های جنگلی در استان گیلان یافت می‌شود.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از رشت، اگر اهل طبیعت‌گردی باشید می‌دانید که با هر قدمی که در جنگل و مراتع استان گیلان برمی‌دارید می‌توانید چند قارچ ریز و درشت وحشی را ببینید، اما همه آن‌ها خوراکی نیستند و اغلب سمی هستند. نکته‌ جالب این است که زیباترین قارچ‌ها سمی هستند و با خوردن این قارچ، از یک مسمومیت ساده تا مشکلات پیچیده به سراغتان می‌آید. انواع بی‌نظیری از قارچ خوراکی جنگلی گیلان را می‌توانید با سفر به جنگل‌های گیلان و دقت در تنوع گیاهی آن، بیابید. 

مکمل های غذایی و دارویی , کشاورزی , مکمل های غذایی و دارویی , کشاورزی , مکمل های غذایی و دارویی , کشاورزی ,

بخش عمده‌ای از قارچ‌های جنگلی در استان گیلان رشد می‌کنند و معروف‌ترین و البته عجیب‌ترین قارچ‌های جنگلی در استان گیلان یافت می‌شود. آن‌ها منبعی عالی از مواد معدنی و پروتئینی طبیعی هستند که شناخت آن‌ها و مصرفشان می‌تواند برای تمام مردم علاوه بر خواص خوراکی، تجربه‌ای جالب نیز باشد. 

در شمال ایران می‌توان قارچ‌های خوراکی مانند قارچ زرد کیجا، قارچ گوشگ یا ژولیده، قارچ کرمئوش و قارچ سکه‌ای را پیدا کرد البته باید توجه داشت که برخی قارچ خود رو و وحشی سمی بوده و می‌تواند خطرناتک باشد. 

مکمل های غذایی و دارویی , کشاورزی , مکمل های غذایی و دارویی , کشاورزی , مکمل های غذایی و دارویی , کشاورزی ,

تنوع بی‌نظیر قارچ‌های جنگلی خوراکی گیلان سبب شده هرساله عده زیادی با هدف پیدا کردن و خرید و فروش این قارچ‌ها وارد مراتع و جنگل‌های گیلان شوند. قارچ‌ها اصلا در دسته‌ی گیاهان قرار نمی‌گیرند و دنیای قارچ‌ها کاملا متفاوت از گیاهان است و از آن به عنوان پادشاهی قارچ‌ها یاد می‌شود. روش تغذیه‌ آن‌ها هم با گیاهان متفاوت است و متابولیسم‌شان هم باعث تولید مواد مرده یا پوسیده می‌شود. بهتر است سراغ بخش خوشمزه‌ دنیای قارچ‌ها برویم، قارچ‌ها از آن دسته خوراکی‌هایی هستند که مواد مغزی زیادی را در ظاهر کوچکشان جای داده‌اند. 

مکمل های غذایی و دارویی , کشاورزی , مکمل های غذایی و دارویی , کشاورزی , مکمل های غذایی و دارویی , کشاورزی , مکمل های غذایی و دارویی , کشاورزی ,

قارچ یکی از منابع غذایی غنی است که به راحتی در طبیعت رشد می‌کند، از بین 14 هزار گونه قارچ شناخته شده فقط تعداد کمی از آن‌ها قابل خوردن هستند و از این تعداد، فقط مصرف 10 مدل قارچ خوراکی در بین مردم محبوب است.مزه برخی از قارچ‌ها ملایم تا حدی آجیلی هستند و هم چنین قارچ‌ها می‌توانند بسیار شکننده، نرم یا ترد باشند. قارچ‌های شیپور سیاه، قیفی، خارپشتی، یال شیر، خرچنگی، مرغ جنگل، مورال و ترومپت پادشاه از انواع قارچ‌های جنگلی هستند.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 5 =

دکمه بازگشت به بالا