آغاز برداشت زعفران در نیشابور/پیشبینی برداشت 12 تن محصول
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور؛ برداشت زعفران در شهرستان نیشابور آغاز شده و پیش بینی میشود ۱۲ تن محصول زعفران خشک از کشتزارهای این شهرستان برداشت شود. |
به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از نیشابور، علی مبارکی در جمع خبرنگاران با اعلام آغاز عملیات برداشت گیاه ارزشمند زعفران از مزارع شهرستان نیشابور و با اشاره به سطح زیر کشت چهار هزار و 520 هکتاری زعفران گفت: این گیاه خاص و باارزش در مناطق مرکزی و میان جلگه کشت میشود و با اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از 7هزار نفر روز، میزان درآمد ناخالص کشاورزان شاغل در این بخش، مبلغی بالغ بر 984 میلیارد تومان است.
وی افزود: با انجام توصیه های فنی جهت تغذیه، آبیاری به موقع و کافی و همچنین برداشت و فرآوری اصولی و بهداشتی محصول در بالا بردن کیفیت محصول تولیدی تاثیر بهسزایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور بیان کرد: گل های زیبا و فیروزه فام زعفران، با توجه به ویژگی های خاص، نیاز آبی کمتر، درآمد بیشتر و کمترین مدیریت داشت، پهنه اراضی نیشابور را نیز در برگرفته و در این شهرستان با استقبال کشاورزان مواجه شده است.
مبارکی تصریح کرد: در گذشته هدف صرفا تولید بود و ما در بازاریابی مشکل داشتیم ولی امروزه تولید در کنار بازاریابی اهمیت بالایی دارد.
وی از زعفران کارانی که تولید بالایی دارند خواست محصول خود را به یکباره وارد بازار نکنند تا تغییرات قیمتی باعث ضرر و زیان احتمالی آنها نشود.
وی یادآور شد: درسال زراعی جاری، باتوجه به شرایط اقلیمی خاص به طور متوسط از هر هکتار 3 کیلوگرم زعفران برداشت پیش بینی میشود و سهم شهرستان نیشابور از تولید امسال حدود 12 تن زعفران خشک خواهد بود.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور خاطرنشان کرد: نیشابور با تولید 5 درصد زعفران استان خراسان رضوی، رتبه 8 استان را در تولید این محصول دارد.
انتهای پیام/282
© | خبرگزاری تسنیم |