650 هزار تن گوجه‌فرنگی در استان بوشهر تولید می‌شود

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه این استان قطب تولید گوجه‌فرنگی در فصل سرما در کشور است، گفت: برداشت بین ۶۵۰ تا ۷۵۰ هزار تن گوجه‌فرهگی خارج از فصل از ویژگی‌های استان بوشهر است.
– اخبار استانها –

مرتضی بحرانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر ظرفیت تولید محصولات کشاورزی در استان بوشهر را برشمرد و اظهار کرد: این استان در تولید محصولات کشاورزی و پرورش و صید آبزیان از ظرفیت بالایی برخوردار است.

وی تولید حدود 175 هزار تن خرما، 15 هزار تن میگو پرورشی، ماهی در قفس‌های دریایی، محصولات دام، طیور، صیفی و سبزیجات را از ویژگی‌های استان بوشهر دانست و بیان کرد: یکی از ویژگی مهم استان بوشهر تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل است که در فصل سرما این محصول تولید و عرضه می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر سطح زیر کشت تولید محصول گوجه‌فرنگی استان را 12 هزار هکتار دانست و خاطرنشان کرد: برداشت محصول گوجه‌فرنگی در استان بوشهر از آذر ماه آغاز می‌شود که در دی و بهمن میزان برداشت این محصول به اوج خود می‌رسد.

بحرانی با اشاره به پیش‌بینی برداشت بین 650 هزار تا 700 هزار تن گوجه‌فرنگی از اراضی استان بوشهر گفت: برداشت گوجه‌فرنگی از اراضی استان بوشهر تا فروردین ماه سال بعد ادامه دارد و تولید از 500 تن در روز آغاز می‌شود و تا 7 هزار تن در فصل سرما ادامه دارد.

وی استفاده از روش‌های نوین آبیاری را از مزایای کشت گوجه‌فرنگی استان بوشهر دانست و اضافه کرد: محصول گوجه‌فرنگی استان بوشهر به بازار داخلی در استان‌های مختلف عرضه می‌شود که نقش مهمی در تنظیم بازار این محصول دارد.

انتهای پیام/190

 

© خبرگزاری تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا