Get News Fast

 

راه‌اندازی دومین مرکزهوشمندسازی کشاورزی ایران در گلستان

رئیس جهادکشاورزی گلستان از راه‌اندازی دومین مرکز پایش و هوشمندسازی کشاورزی کشور در استان خبر داد.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از گرگان، محمد برزعلی امروز در نخستین همایش ملی حقوق کشاورزی و مواد غذایی گفت: استان گلستان اقلیم متنوعی دارد که همین امر سبب شده تا در تولید محصولات نیز شاهد تنوع محصولات باشیم که برخی از این محصولات اساسی و راهبردی است.

رئیس جهادکشاورزی گلستان با بیان اینکه مدل‌سازی در بخش کشاورزی باید مورد توجه قرار بگیرد، افزود: با توجه به وجود حداقل هشت نوع اقلیم در گلستان و با توجه به استفاده از مدل‌سازی و به‌کارگیری هوش مصنوعی، پیشنهاد ما به وزارت جهادکشاورزی این بود که بتوانیم دومین مرکز پایش و هوشمندسازی کشاورزی کشور در این استان راه‌اندازی کنیم که خوشبختانه این کار انجام شد.

وی با اشاره به اهداف ایجاد مرکز پایش و هوشمندسازی کشاورزی در استان خاطرنشان کرد: این مرکز کمک می‌تواند تا بتوانیم محصولات غذایی را ردیابی و سلامت آنها را بررسی کنیم. همچنین برخی موضوعات مانند تغییرات اقلیمی نیز می‌تواند از طریق این مرکز انجام شود.

برزعلی ادامه داد: تلاش ما توسعه و رشد کمی و کیفی در حوزه کشاورزی است و برای این کار نیازمند بهره گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان هستیم. این امر می‌تواند به افزایش تولیدات بخش کشاورزی و صادرات این محصولات منجر شود.

مشاور حقوقی معاون برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی نیز در این مراسم گفت: جای افراد متخصص در وزارت جهادکشاورزی برای  تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها خالی است.برای نمونه در حالی که وزارت جهاد کشاورزی باید سالانه 130 میلیون تن غذا در کشور تولید کند اما بخش زیادی از وقت و توان این نهاد صرف چالش‌های مربوط به زمین می‌شود.

علی رشیدی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از تغییر کاربری قوانینی تصویب شده است اما به خوبی اجرا نمی‌شود. متأسفانه ویلاسازی‌ها سبب شده تا بخشی از اراضی کشاورزی از بین برود. 

وی افزود: توجه و لزوم بازنگری در برخی قوانین  در بخش کشاورزی می‌تواند بخش زیادی از چالش‌ها و مشکلات ما را برطرف کند، ضمن آنکه باید اجرای قوانین نیز مورد تأکید قرار داشته باشد.

در پایان این مراسم  از دو جلد کتاب در مبحث حقوق کشاورزی شامل کتاب « مبانی حقوقی تولید، عرضه و مصرف محصولات تراریخته کشاورزی» تالیف و تدوین محمد برزعلی، عباس تابش، مرتضی واحدی، سید داوود موسوی و همچنن کتاب « مبانی حقوقی و ساختارهای نظام ارگانیک( محصولات غذایی و کشاورزی) تالیف و تدوین دکتر محمد برزعلی و محمدرضا رضاپناه رونمایی شد.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا