Get News Fast

 

افزایش ماندگاری و انبارمانی خشکبار با فناوری پلاسما

وزیر جهاد کشاورزی گفت: نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما موجب ماندگاری و افزایش انبارمانی محصولات خواهد شد.

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمان، غلامرضا نوری قزلجه در آیین بهره‌برداری از نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما که صبح امروز در رفسنجان افتتاح شد، اظهار کرد: ملت ایران برای دانش هسته‌ای شهدای زیادی را تقدیم کرده است و خوشحالیم آثار آن یعنی استفاده صلح‌آمیز فناوری هسته‌ای که توصیه رهبرانقلاب نیز هست، نمود عینی پیدا کرده است.

وی پسته را یک محصول استراتژیک برای کشور دانست و گفت: براساس آمار رسمی، محصولات کشاورزی کشور ما جزو سالم‌ترین محصولات دنیا محسوب می‌شوند.

وی گفت: یکی از برنامه‌های ما اصلاح باغات است. محدودیت آب یکی از مشکلات در حوزه کشاورزی محسوب می‌شود اما جزو وظایف فنی ما است که این مساله را مدیریت و رفع کنیم و اکنون در حال پیگیری برای مصرف بهینه آب هستیم.

این عضو کابینه دولت چهاردهم تاکید کرد: در این راستا باید از مهندس اسلامی و همکاران ایشان در صنعت هسته‌ای تشکر کنیم؛ به حتم افتتاح این مرکز در رفسنجان اثر خود را به‌ویژه در صنعت کشاورزی کشور نشان خواهد داد.

نوری قزلچه افزود: این واحد با آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار به ماندگاری و افزایش انبارمانی محصولات منجر خواهد شد.

وی در پایان گفت: این یک مسیر اقتصادی مناسب برای تولیدکنندگان، باغداران و صادرکنندگان برای ارسال محصولات به دوردست خواهد بود و از سوی دیگر در بازارهای داخلی هم شاهد ورود محصولات با کیفیت خواهیم بود.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا