Get News Fast

 

367 تُن عسل امسال در قم تولید شد

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:میزان عسل تولیدی در استان در سالجاری با هفت درصد رشد به ٣٦٧ هزار و ١٣٣ کیلوگرم رسید

منصور دیان اردستانی  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم اظهار کرد: با توجه به اتمام فرآیند سرشماری سراسری زنبورستان‌های کشور در سالجاری، خوشبختانه علی رغم مشکلات و چالش‌های موجود و شرایط نامناسب آب و هوایی و پوشش گیاهی استان، با تدابیر اندیشیده شده و همت تشکل استانی و زنبورداران زحمت کش، عملکرد کلی صنعت زنبورداری استان نسبت به سال گذشته بهبود داشته‌است.

وی افزود: در همین رابطه تعداد زنبورستان‌های استان قم با ٨.٦١ درصد رشد به ٣٥٣ زنبورستان رسید و تعداد کندوها با رشد حدود 2 درصدی به ٣٣ هزار و ١٧٥ کلنی افزایش یافت.

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: در همین راستا میزان عسل تولیدی در استان در سالجاری با هفت درصد رشد به ٣٦٧ هزار و ١٣٣ کیلوگرم رسید که با وجود مشکلات یاد شده برای استان قم، رقم قابل توجهی می‌باشد.

به گزارش تسنیم،حدود 640 نفر به صورت مستقیم در صنعت زنبورداری استان مشغول به کار هستند، در این حوزه با تمرکز بر روی افزایش سطح تولید محصولات جانبی مرتبط با زنبور عسل، ایجاد ارزش افزوده بیشتر در صنعت زنبورداری استان و ارتقا درآمد بهره‌برداران مورد نظر است.

اکثر کلنی‌های به‌کارگیری شده توسط زنبورداران قم از نوع مدرن وکلنی‌های سنتی بسیار محدود است؛ همچنین زنبورداران استان با توجه به شرایط آب‌وهوایی متنوع در فصل‌های متفاوت سال در مناطق مختلف به فعالیت می‌پردازند.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 7 =

دکمه بازگشت به بالا