Get News Fast

 

جشنواره‌های محلی، نقش کلیدی در ترویج سنت‌های منطقه دارند

معاون گردشگری آذربایجان‌شرقی گفت: جشنواره‌های محلی، نقشی کلیدی در ترویج فرهنگ و سنت‌های منطقه دارند چرا که این رویدادها بستری برای ارتباط مردم با میراث فرهنگی و جذب گردشگران داخلی و خارجی فراهم می‌کنند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، علیرضا بایرام‌زاده ظهر امروز در حاشیه برگزاری سومین جشنواره باقلوای سنتی گوگان با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد، گفت: جشنواره باقلوا فرصتی است تا هویت فرهنگی و غذایی گوگان حفظ شده و به جهانیان معرفی شود و باقلوا به‌عنوان بخشی از میراث منطقه آذربایجان، جایگاه خود را به‌عنوان نمادی از شهر گوگان تثبیت کند.

وی در ادامه بر اهمیت حفظ هویت فرهنگی اشاره کرد و گفت: باقلوا نه‌تنها یک شیرینی سنتی، بلکه بخشی از میراث فرهنگی و هویت غذایی آذربایجان است که لازم است جایگاه آن به‌عنوان نماد شهر گوگان تثبیت شود. این جشنواره فرصتی است تا این هویت به شکلی شایسته معرفی و حفظ شود.

معاون گردشگری آذربایجان‌شرقی به اهمیت تعریف و تداوم این رویدادها اشاره کرد و افزود: جشنواره‌های محلی مانند جشنواره باقلوا، نقشی کلیدی در ترویج فرهنگ و سنت‌های منطقه دارند و ما در نظر داریم این جشنواره را هر سال گسترده‌تر و باشکوه‌تر از سال قبل برگزار کنیم، چرا که این رویدادها بستری برای ارتباط مردم با میراث فرهنگی و جذب گردشگران داخلی و خارجی فراهم می‌کنند.

بایرام‌زاده بر نقش بازاریابی و تبلیغات در توسعه اقتصاد محلی اشاره کرد و گفت: برگزاری جشنواره‌های محلی، علاوه بر بسترسازی مناسب برای معرفی تولیدات و جذب گردشگران داخلی و خارجی، می‌تواند به رونق بازارهای محلی و تقویت جایگاه گوگان در اقتصاد گردشگری منطقه منجر شود و ظرفیت‌های این شهر را در سطح وسیع‌تری به نمایش بگذارد.

به‌گزارش تسنیم، شهر گوگان از پایگاه‌های تولید نوعی شیرینی سنتی خوشمزه با نام باقلوا بوده و با بیش از 100 سال قدمت موردپسند بسیاری از افراد جامعه و گردشگران است و به شکل لوزی و از بادام و گردو تهیه می‌شود و به علت داشتن ترکیبات مختلف مانند هل، گلاب، بادام، گردو و پسته دارای طعم و مزه‌های متفاوت و فوق العاده‌ای است.

شیرینی سنتی باقلوای گوگان که بدون افزودنی نگهدارنده از گذشته در تنورهای سنتی منازل تولید می شود به نظر کارشناسان مربوطه دارای ماندگاری بیش از 2 ماه در شرایط عادی و بیش از 6 ماه درون یخچال است.

ارزش و جایگاه شیرینی باقلوای سنتی گوگان در سطح استان به‌ویژه این شهرستان تا آنجایی است که در سال 1394 با شماره 1188 در فهرست آثار ناملموس میراث فرهنگی ثبت ملی قرار گرفت و در سال 1400 از نماد شهری باقلوای سنتی گوگان و لوح ثبتی آن به عنوان یکی از میراث های ناملموس استان در این شهرستان رونمایی شد.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − شش =

دکمه بازگشت به بالا