افزایش فعالیت رقابتی نانواییها در مازندران
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: فعالیت رقابتی نانواییها در دستور کار است تا نان با کیفیت با عرضه مطلوب به دست مصرفکننده برسد. |
به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، عباسعلی وفایینژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با صدور پروانه کسب نانواییها و ایجاد مجتمعهای تولید نان میتوان کاهش صفهای طولانی نان را انتظار داشت.
وی اظهار کرد: استاندار مازندران با تاکیداتی که داشتند ایجاد مجتمعهای تولید نان را برنامه مهم کارگروه آرد و نان عنوان کردند که که باید در فرآیند زمانی مشخص انجام شود.
وفائی نژاد افزود: نیازمند برنامهریزی مناس برای صدور پروانه کسب واحدهای جدید هستیم که از آرد یارانهای یا قیمت تمام شده استفاده میکنند و در قالب مجتمعهای تولید نان توان پخت چند نوع نان، بوجود آمده و تراکم در صفها نداریم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران استفاده از تجربه ایجاد مجتمعهای تولید نان را سبب افزایش تولید و توان اختیار مصرفکنندگان در خرید نان عنوان کرد و ادامه داد: در این مجتمعها نان موردنیاز شهروندان تأمین شده و کاهش صفهای نان در استان رقم خواهد خورد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران به چند نرخی بودن گندم و آرد یارانهای اشاره کرد و گفت: این مسئله که شکافی بین قیمت گندم یارانهای و قیمت واقعی گندم وجود دارد یکی از عوامل مهم در زمینه به انحراف رفتن آرد و یارانه پرداختی است.
وفایی نژاد افزود: امسال هر کیلو گندم تولیدی 17 هزار و 500 تومان از کشاورز خریداری شد اما هر کیلو گندم برای آرد خبازی یارانهای نوع یک به قیمت 665 هزار تومان، برای خبازیهای یارانهای نوع 2 به قیمت 900 هزار تومان فروخته شد.
وی با بیان اینکه آرد در خبازی نوع 3 و نوع 6 برای مصارف صنفی، صنعتی و برخی نانواییهای جدید با قیمت 12 هزارتومان در اختیار کارخانجات آرد تحویل میشود خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از بروز انحرافات و ایجاد اختلال در مسیر خدمترسانی به مردم و جلوگیری از وقوع تخلف و جلوگیری از به انحراف رفتن یارانههای پرداختی توسط دولت، توزیع آرد یارانهای با قیمت یکسان انجام میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران تاکید کرد: سالانه یارانه در حوزه گندم، آرد و نان پرداخت میشود و برای پیشگیری از انحراف در تولید نان، پرداخت یارانه به آخرین حلقه مصرف مد نظر است که بخش زیادی از تخلفات به دلیل اختلاف زیاد قیمت از بین خواهد رفت.
وفائی نژاد افزود: با این اقدام پخت نان در خبازیها رقابتی میشود و رضایت شهروندان با مراجعه به نانوایی که عملکرد بهتری دارد افزایش مییابد.
انتهای پیام/
© | خبرگزاری تسنیم |