افزایش 40 درصدی جوجهریزی در همدان
رئیس جهاد کشاورزی استان همدان از افزایش ۴۰ درصدی جوجهریزی در همدان خبر داد و گفت: روزانه ۱۸۰ تن مرغ در استان تولید میشود. |
رضا بهراملو در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلو مرغ تولید همدان بین 86 تا 88 هزار تومان است، اظهار داشت: میانگین مصرف روزانه مرغ ما در استان 120 تن و تولید نسبت به مصرف 60 تن مازاد است که فرصت صادرات داخلی به سایر استانها را برای همدان فراهم کرده است.
وی همچنین افزود: ظرفیت تولید و جوجهریزی آبان ماه امسال 3 میلیون و 533 هزار قطعه بوده که با توجه به جوجهریزی 3 میلیون و 493 قطعهای مهرماه حدود 40 درصد افزایش یافته است.
رئیس جهاد کشاورزی استان همدان در خصوص میزان و مقدار جوجهریزی واحدهای پرورش مرغ و مرغداریهای استان در امسال نیز بیان کرد: از ابتدای سال تا پایان آبان امسال جوجهریزی در استان 24 میلیون و 414 هزار قطعه گزارش شده است.
بهراملو همچنین عنوان کرد: در تولید گوشت مرغ هیچ کبودی در استان نیست و به منظور تنظیم و ثبات شرایط بازار و تامین نیاز بازار شب یلدا مرغ منجمد نیز توزیع میشود.
وی با بیان اینکه خوشبختانه زنجیره تولید مرغ در استان همدان مطلوب است، بیان کرد: در تکمیل فعالیت زنجیره تولید گوشت مرغ بواحدهای مختلفی از جمله واحد تولید خوراک مرغ، مرغداری، کشتارگاه و قطعهبندی و بستهبندی در تعامل و و مسیری تکامل فعالیت دارند.
رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه در زنجیره تولید محصولات کشاورزی هدف تامین نیاز مردم از مزرعه تا سفره است،گفت: ایجاد زنجیره تولید محصولات کشاورزی به ویژه مرغ و گوشت تخصصی است و به زمان نیاز دارد بنابراین در مسیر توسعه این مهم باید همافزایی و تعامل بین دستگاهی نیز مورد توجه واقع شود.
انتهای پیام/
© | خبرگزاری تسنیم |