توصیه‌های یک متخصص تغذیه برای رژیم سالم

عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با تأکید بر اهمیت چربی‌ها در جذب ویتامین‌ها مصرف متعادل روغن‌های مفید مانند زیتون و کانولا را توصیه کرد.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عزت‌الله فاضلی مقدم، صبح امروز در جمع خبرنگاران، گفت: بدن ما به چربی‌ها نیاز دارد و حدود 25 تا 35 درصد از انرژی موردنیاز بدن از طریق چربی‌ها تأمین می‌شود.

وی اضافه کرد: میزان چربی در رژیم غذایی افراد چاق و یا بیماران مبتلا به پرفشاری خون و دارای مشکلات قلبی و عروقی باید کاهش یابد.

سرانه تخت‌های بیمارستانی لرستان کمتر از میانگین کشوری است

عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، ادامه داد: مصرف چربی‌های مضر خطرات جدی برای افراد مبتلا به فشار خون به‌همراه دارد و این بیماران را در معرض چاقی بیشتر قرار می‌دهد.

فاضلی‌مقدم بیان کرد: چربی‌ها برای ساختار غشای سلولی و جذب ویتامین‌های محلول در چربی، مانند ویتامین‌های A، D، E و K، ضروری است.

وی تأکید کرد: چربی‌های نامناسب، مانند روغن‌های جامد، برای سلامتی مفید نیست، اما مصرف روغن‌های مفید مانند روغن زیتون و کانولا، که منبع اسیدهای چرب ضروری است، می‌تواند به سلامت بدن کمک کند.

عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، یادآور شد: دریافت روزانه مقدار کافی چربی‌ها حتی در شرایط بیماری، ضرورت دارد و این مواد مغذی باید با دقت انتخاب و مصرف شود.

انتهای پیام/ 644/

 

© خبرگزاری تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا