لزوم تدوین دستورالعمل متحدالشکل نحوه بازرسی از نانوایی‌ها

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: علاوه بر آموزش دقیق مقررات به نانوایان، لازم است برای جلوگیری از برخورد سلیقه‌ای، دستورالعمل متحدالشکلی در مورد نحوه بازرسی از نانوایی‌ها تدوین شود و به کلیه بازرسان و نانوایان استان ابلاغ شود.

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، جلسه ویژه کارگروه آرد و نان شهرستان تویسرکان امروز با حضور مفتح نماینده مجلس شورای اسلامی و یونسی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان با هدف بررسی مسائل آرد و نان شهرستان برگزار شد.

در این جلسه مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان اظهار داشت: نان قوت غالب اکثریت مردم را به ویژه در شهرستان تشکیل می‌دهد و علاوه بر مقابله قاطع و بازدارنده با تخلفات نانوایی‌ها لازم است برای جلوگیری از تعطیلی ناخواسته نانوایی‌ها، آرد براساس سرانه توزیع شود.

مرضیه یونسی افزود: عرضه خارج از شبکه، فروش نان بی کیفیت، عدم رعایت ساعات کار، کم فروشی و گرانفروشی نان به بهانه‌هایی مانند افزودن کنجد از جمله مهمترین تخلفات نانوایان شهرستان است.

وی بیان کرد: از ابتدای امسال یکصد پرونده تعزیراتی برای نانوایان تویسرکان تشکیل شده است و متخلفین در مجموع به پرداخت نهصد میلیون ریال جزای نقدی محکوم شده اند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان افزود: علاوه بر آموزش دقیق مقررات به نانوایان، لازم است به منظور جلوگیری از برخورد سلیقه‌ای، دستورالعمل متحدالشکلی در مورد نحوه بازرسی از نانوایی‌ها تدوین شود و به کلیه بازرسان و نانوایان استان ابلاغ شود. 

یونسی ضمن قدردانی از حضور موثر نماینده مردم تویسرکان در این جلسه گفت: سیاست جدید مدیریت تعزیرات حکومتی استان این است که با حضور میدانی در نقاط مختلف استان و مشاهده عینی زمینه های وقوع تخلف، از ظرفیت خوب نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی جهت واکاوی این مسائل و از بین بردن حداکثری آنها استفاده کند.

لزوم تدوین دستورالعمل متحدالشکل نحوه بازرسی از نانوایی‌ها

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

دکمه بازگشت به بالا