دانشکده تخصصی میوه‌های گرمسیری راه‌اندازی شد

رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران گفت: دانشکده تخصصی میوه‌های گرمسیری راه‌اندازی شده که در آن می‌توان تمام مراحل تولید تا مصرف (کشت بافت، بسته بندی و تولید) را به صورت علمی آموزش داد.

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرج، سید محمدعلی ابراهیم زاده موسوی ظهر امروز در نشست وزیر جهاد کشاورزی با اعضای هیئت رئیسه و رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اظهار داشت: البرز به نوعی مرکز تولید نهاده‌ها بوده و دهکده نوآوری در آن دیده شده است؛ بنابراین استان البرز می‌تواند به عنوان ظرفیتی برای تولید بذر و نهاده های کشور مد نظر قرار گیرد که این ظرفیت در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران وجود دارد.

رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مطرح کرد: به منطور انجام اقدامات موثر در بخش کشاورزی به منابع نیاز داریم که در این زمینه باید همراهی بیش از پیش بخش خصوصی را جذب کرد.

ابراهیم‌زاده موسوی اذعان کرد: تامین امنیت غذایی مستلزم بهره برداری مناسب از آب، پایداری منابع آب و استفاده مناسب از نهاده های کود و سم است که کمتر در این زمینه کار شده است.

وی بیان کرد: در حوزه امنیت غذایی پایدار و کشاورزی دانش بنیان طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در کنار دولت هستیم و بدین منظور پیشنهاداتی به نظام آموزش کشاورزی داده ایم و سازمان تات نیز همراهی لازم را دارد.

رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بیان کرد: دانشکده تخصصی میوه‌های گرمسیری راه‌اندازی شده که در آن می‌توان تمام مراحل تولید تا مصرف (کشت بافت، بسته بندی و تولید) را به صورت علمی آموزش داد.

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران قدیمی ترین مجموعه علمی در حوزه کشاورزی است که از سال 1279 با نام مدرسه فلاحت فعالیت خود را آغاز کرد.

انتهای پیام/.

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + هجده =

دکمه بازگشت به بالا