انجام 9 هزار آزمایش کیفی آرد/ نان زنجان سالم و باکیفیت است

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از انجام بیش از ۹ هزار و ۳۲۰ آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم خبر داد و گفت: میانگین عدد کیفی نان استان زنجان نسبت به میانگین کشوری در سه سال گذشته جزو ۳ عدد برتر قرار دارد.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از زنجان، ولی اله زمانی امروز در جمع خبرنگاران گفت: در راستای ارتقای کیفیت محصولات حوزه آرد و نان بیش از 9 هزار و 320 آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم توسط اکیپ‌های نظارت واحد کنترل کیفی اداره انجام شده است.

وی افزود: 6 هزارو 800 آزمایش در حوزه کنترل کیفیت گندم‌های تولیدی استان که به بررسی درصد سن زدگی، هکتولیتر و محتوای گلوتن و پروتئین و سایر شاخص‌های ارزیابی کیفی گندم انجام گرفته است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: 2 هزار و 310 آزمایش کنترل کیفیت بر روی نمونه‌های آرد اخذ شده از محل کارخانجات و واحدهای خبازی انجام شده که شامل آزمون های سنجش رطوبت، پروتئین، گلوتن، سبوس گیری، pH، زلنی، دانه‌بندی و آزمون‌های میکروبی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: نظارت واحد کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان از نحوه‌ی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسه‌گیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری می‌نمایند تا نسبت به سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصه‌های استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهند.

زمانی عنوان کرد: 210 آزمایش کنترل کیفیت نمونه نان‌ اخذ شده از محل واحدهای خبازی استان از منظر کیفیت پخت و عدم استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز در طول 9 ماه سال‌جاری صورت گرفته است.

وی افزود: در این بازدیدها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاه‌های پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاه‌های مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش کنند.

 مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشوری در سه  سال گذشته جزو 3 استان برتر قرار دارد.

 شایان ذکر است در استان زنجان شش کارخانه آرد سازی، سالانه نزدیک به  125 هزار تن آرد جهت مصارف واحدهای خبازی، آرد خام روستایی، صنف و صنعت تولید می‌کنند.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + نه =

دکمه بازگشت به بالا