رشد 10درصدی تولید گوشت قرمز در لرستان/ تولید 25هزار تن برنج

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به تولید ۲۵ هزار تن برنج در این استان از رشد حدود ۱۰درصدی گوشت قرمز خبر داد.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سید عماد شاهرخی، ظهر امروز، در جلسه وبیناری ستاد امنیت غذایی که با حضور معاونان وزیر و رؤسای سازمان‌های جهاد کشاورزی سراسر کشور برگزار شد، گفت: جوجه‌ریزی لرستان در دو سال گذشته 35 درصد افزایش داشته‌‌است.

او اضافه کرد: تولید جوجه در لرستان به 100 هزار تن رسیده‌است که از این میزان، 55 هزار تن نیاز این استان است و 45 هزار تن مازاد داریم که به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

برداشت 2700کیلو لوبیا از هر هکتار مزارع لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: در زمینه تولید تخم‌مرغ طی دو سال گذشته 37 درصد، تولید گوشت قرمز حدود 10 درصد و تولید شیر خام حدود 8 درصد افزایش داشته‌ایم.

شاهرخی بیان کرد:250 تن مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری شده‌است و در حال حاضر 2600 تن مرغ منجمد در سردخانه پشتیبانی امور دام لرستان موجود است.

او با اشاره به تأمین جو برای دامداران عشایر لرستان، اعلام کرد: حدود 50 هزار تن جو برای دامداران عشایر نیاز است و امیدواریم در آینده نزدیک این مقدار در اختیار این قشر قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه مشکلی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد، توضیح داد: شکر به‌اندازه کافی در دسترس است و برنج نیز حدود 25 هزار تن تولید شده‌است که برای تنظیم بازار استفاده می‌شود.

شاهرخی با اعلام اینکه حدود 2 هزار تن برنج وارداتی برای تنظیم بازار به لرستان وارد می‌شود، اشاره کرد: 165 جلسه ستاد و کارگروه کارشناسی تنظیم بازار برگزار شده‌است.

او  تأکید کرد: ابلاغی برای طرح بخشودگی جرایم و دیرکرد سود تسهیلات کشاورزان، نداشته‌ایم، اما می‌دانیم که استانداری با وزارت کشور مکاتباتی انجام داده‌است.

انتهای پیام/ 644

 

 

© خبرگزاری تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا