14 هزار تن محصول سیب زمینی در حاجی‌آباد تولید می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی حاجی‌آباد گفت: تا پایان فصل کشت دی‌ماه، ۴۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت سیب‌زمینی اختصاص می‌یابد که پیش‌بینی می‌شود ۱۴ هزار تن محصول از این اراضی برداشت شود.

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، یعقوب محمد مرادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی‌آباد اظهارداشت: کشت سیب‌زمینی در این منطقه از اواخر آذر آغاز شده و تا پایان دی‌ماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: برداشت این محصول از اواخر فروردین ماه سال آینده آغاز می‌شود و بخشی از آن علاوه بر تأمین نیاز استان هرمزگان، به استان‌های همجوار و مرکزی کشور ارسال خواهد شد.

محمد مرادی با اشاره به اینکه بیشترین سطح کشت سیب‌زمینی در منطقه‌های آشکارا و شمیل قرار دارد، اظهار کرد: میانگین برداشت این محصول در هر هکتار 35 تن است. از جمله ارقام عمده کشت‌شده در این منطقه، ارقام پیکاسو، آریندا و جلی است که با توجه به شرایط اقلیمی منطقه عملکرد مناسبی دارند.

افزایش بهره‌وری و صادرات داخلی

کشت 400 هکتاری سیب‌زمینی در حاجی‌آباد، با توجه به شرایط اقلیمی و کیفیت بالای محصولات این منطقه، نقش مهمی در تأمین نیاز بازارهای داخلی ایفا خواهد کرد این حجم تولید، ضمن تأمین نیاز استان، برای استان‌های همجوار و مرکزی نیز ارسال می‌شود.

حاجی‌آباد، قطب کشاورزی در استان هرمزگان

حاجی‌آباد به‌عنوان یکی از قطب‌های کشاورزی استان هرمزگان، همواره سهم قابل توجهی در تولید محصولات زراعی به‌ویژه سیب‌زمینی دارد. کیفیت بالای محصولات این شهرستان، به دلیل استفاده از ارقام بهینه و مدیریت علمی در کشت، برداشت و بهره‌وری، از نقاط قوت آن محسوب می‌شود.

اننهای پیام/864

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 8 =

دکمه بازگشت به بالا