افزایش میزان جوجه‌ریزی در اردبیل به 3 میلیون قطعه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: تا پایان دی ماه میزان جوجه‌ریزی در اردبیل به ۳ میلیون قطعه افزایش می‌یابد.
– اخبار استانها –

نوبخت اژدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار کرد: خوشبختانه تولید گوشت سفید مرغ در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است به طوری که مازاد تولید را دیگر استان‌های همجوار جذب می‌کنند.

وی تصریح کرد: به طور متوسط می‌توان گفت روزانه 7.5 تن گوشت مرغ از تولیدکنندگان خریداری و در سردخانه‌ها نگهداری می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: روزانه به تعداد 10 هزار قطعه مرغ تولیدی به استان‌های آذربایجان شرقی و کشتارگاه شهرستان اهر انتقال داده می‌شود که پس از کشتار در دسترس مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

اژدری افزود: روزانه به میزان 10 تن لاشه مرغ به استان تهران، 9 تن به استان البرز و پنج تن نیز به استان گیلان به ویژه شهرستان آستارا ارسال می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: قیمت عرضه مرغ به بازار 83 هزار و 500 تومان است که این امر گویای این واقعیت است که استان اردبیل با تولید کارآمد و توانمند گوشت مرغ مانع افزایش قیمت آن شده و مصرف‌کنندگان می‌توانند نیازهای خود را به راحتی از بازار تهیه و مصرف کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: به میزان یک میلیون و 420 هزار قطعه جوجه‌ریزی در حال حاضر صورت گرفته که پیش‌بینی می‌شود وضعیت تولید مرغ در ماه آینده نیز از وضعیت مناسب و مطلوبی برخوردار باشد و میزان جوجه‌ریزی تا پایان دی ماه سال‌جاری به حدود سه میلیون قطعه افزایش یابد.

انتهای پیام/132

 
 

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا