مک دونالد عامل شیوع باکتری خطرناک و کشنده در آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا نقش مک دونالد در شیوع یک باکتری کشنده را تأیید کرد.

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از سی بی اس نیوز، رعایت نکردن نکات بهداشتی از سوی یکی از رستوران‌های معروف آمریکا دردسرساز شد.

سازمان غذا و داروی آمریکا تأیید کرده رعایت نکردن نکات بهداشتی در تأمین کننده‌های غذاهای مک دونالد عامل شیوع باکتری خطرناک «ای کولای» E. coli در آمریکا بوده است.

بر اساس گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا پیازهای آلوده تأمین کننده‌های مواد غذایی رستوران‌های مک دونالد عامل ابتلای شمار زیادی از مشتریان به عفونت ای کولای در آمریکا بوده است.

۴ ماه پیش یک آمریکایی بر اثر ابتلاء به باکتری خطرناک ایکولای جان باخت و دهها نفر هم دچار مسمومیت‌های شدید شدند.

باکتری‌ای کولای باعث مشکلات جدی در دستگاه گوارش، نارسایی کلیه و برخی علائم خطرناک به خصوص در افرادی که دارای نقص ایمنی هستند، می‌شود.

گروه خبری: 1275

 

© خبرگزاری مهر
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

دکمه بازگشت به بالا