سرانه مصرف ماهی در خراسان شمالی کمتر از میانگین کشور است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، گفت: سرانه مصرف سالانه ماهی در استان به ازای هر نفر ۷ کیلوگرم است که این رقم در کشور حدود ۱۳ کیلوگرم است و باید میزان سرانه مصرف ماهی در خراسان شمالی با تولید و عرضه ماهی با کیفیت و قیمت مناسب افزایش یابد.

محمد محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: در استان خراسان شمالی 90 واحد تولید ماهی سردابی وجود دارد که سالانه حدود 2500 تن ماهی روانه بازار می‌کنند.

وی افزود: در خراسان شمالی 120 واحد گرمابی تولید ماهی نیز وجود دارد که سالانه حدود 500 تن ماهی تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، گفت: سرانه مصرف سالانه ماهی در استان به‌ازای هر نفر 7 کیلوگرم است که این رقم در کشور حدود 13 کیلوگرم است و باید میزان سرانه مصرف ماهی در خراسان شمالی با تولید و عرضه ماهی با کیفیت و قیمت مناسب افزایش یابد.

محمدزاده با بیان اینکه طرح‌های خوبی برای حمایت از شیلات و پرورش دهندگان ماهی در استان انجام می‌شود بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای 8 ضلعی باعث شده میزان تولید ماهی در استان افزایش یابد.

وی افزود: پرورش ماهی در استخرهای 8 ضلعی به‌ازای هر یک کیلو خوراک٬ یک کیلو گوشت تحویل پرورش دهندگان می‌دهد که راندمان تولید را تا حد زیادی افزایش داده و موجب افزایش سوددهی برای پرورش دهندگان شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: با تدابیر اندیشیده شده پیش‌بینی می‌شود امسال 3000 تن ماهی سردابی در استان خراسان شمالی تولید و روانه بازار شود.

انتهای پیام/311/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا