کیفیت نان در برخی نانوایی‌های اردبیل مطلوب نیست

سرپرست فرمانداری شهرستان اردبیل بر ضرورت تدوین برنامه‌ای منسجم و ترسیم نقشه راه برای بهبود زنجیره تأمین و پخت نان در شهرستان اردبیل تاکید کرد.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از اردبیل، فرزاد قلندری ظهر یکشنبه در جلسه شورای آرد و نان، به اهمیت ارتقای کیفیت نان و سهولت دسترسی به آن اشاره کرده و بر لزوم طراحی نقشه راهی برای حل مشکلات موجود در زنجیره تأمین و پخت نان تأکید کرد.

وی با بیان اینکه برخی نانوایان در شهرستان، نان با کیفیتی ارائه می‌دهند، اظهار داشت: در عین حال، مواردی نیز وجود دارد که کیفیت نان مطلوب نیست.

سرپرست فرمانداری شهرستان اردبیل بر ضرورت برنامه‌ریزی برای حل این مشکلات، انجام بازرسی‌های مستمر و نظارت‌های دقیق و برگزاری دوره‌های آموزشی برای نانوایان تأکید کرد تا به رقابتی‌تر شدن فرآیند پخت نان کمک شود.

قلندری همچنین بر اهمیت ارتقای کیفیت نان در شهرستان اردبیل تأکید کرد و گفت: دستگاه‌های متولی باید به صورت جدی در این امر اقدام کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: کمیته‌ای کارشناسی با حضور متخصصان و صاحب‌نظران این حوزه تشکیل شود تا در مدت 2 هفته مشکلات موجود را شناسایی کرده و راهکارهای لازم را برای پیگیری و تصمیم‌گیری ارائه دهند.

سرپرست فرمانداری شهرستان اردبیل اضافه کرد: این کمیته می‌تواند با بررسی دقیق و جامع وضعیت نان و نانوایی‌ها، به شناسایی نقاط ضعف و قوت پرداخته و راهکارهای عملی برای بهبود وضعیت موجود ارائه کند.

قلندری با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد جمعیت استان در شهرستان اردبیل ساکن هستند، بیان کرد: برنامه‌ها و راهکارها باید به‌ طور هدفمند و نتیجه‌بخش طراحی شوند.

سرپرست فرمانداری شهرستان اردبیل خواستار توجه جدی به حوزه نان و اتخاذ تدابیر کارشناسی برای ارتقای کیفیت و کمیت آن شد و تأکید کرد: باید از تصمیمات غیرکارشناسی و تنش‌زا پرهیز شده و زمانبندی مناسبی برای دستیابی به نتایج مطلوب مشخص شود.

به گزارش تسنیم، در این جلسه بر اهمیت بررسی نیازهای واحدهای نانوایی و تأمین نیازهای جمعیت شهری و روستایی شهرستان تأکید شد.

دستگاه‌های مرتبط نیز گزارشی از عملکرد خود ارائه کرده و بر لزوم همکاری و هماهنگی بین نهادهای مختلف برای بهبود زنجیره تأمین و پخت نان تأکید شد.

این جلسه نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان شهرستان اردبیل برای بهبود کیفیت نان و تأمین نیازهای غذایی مردم بود و امید می‌رود با اجرای برنامه‌های پیشنهادی، شاهد تغییرات مثبت و ملموس در این حوزه باشیم.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 19 =

دکمه بازگشت به بالا