تولید آرد کامل در کارخانه آرد ایلام/پخت نان کامل در 5نانوایی

معاون غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: کارخانه تولید آرد ایلام به عنوان کارخانه منتخب در تولید آرد کامل فعالیت خود را آغاز کرده و حدود ۵ نانوایی به صورت پایلوت (آزمایشی) برای تولید نان کامل در استان در حال فعالیت هستند.

مهدی تابانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام با بیان اینکه غله به عنوان یکی از مهم‌ترین منابع غذایی در ایران نقش بسزایی دارد، اظهار داشت: تولید گندم به ویژه در استان ایلام به دلیل موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون غله و خدمات بازرگانی استان ایلام افزود: استان ایلام به عنوان یکی از تولیدکنندگان گندم باکیفیت شناخته می‌شود و گندم تولیدی در منطقه دشت عباس با ویژگی‌های کیفی منحصر به فردی از جمله گلوتن بالای 28 درصد و ایندکس هکتولیتر بین 85 تا 90 درصد، سهم به سزایی در کیفیت گندم این استان دارد.

وی همچنین به وجود پنج کارخانه تولید آرد در استان ایلام اشاره کرد و گفت: این کارخانه‌ها بر اساس استاندارد ملی 103 و نتایج مرکز پژوهش‌های غلات کشور، جزو باکیفیت‌ترین آردهای تولیدی کشور محسوب می‌شوند و کارخانه‌های آرد ایلام، دهلران، دره شهر، شیروان، چرداول و نگین زاگرس از جمله این واحدها هستند.

تابانی گفت: در خصوص خرید تضمینی گندم حدود 353هزار 770 تن گندم از کشاورزان خریداری شده که از این میزان، 345 هزار و 38 تن گندم معمولی و 8 هزار و 732 تن مربوط به گندم دوروم است.

معاون غله و خدمات بازرگانی استان ایلام به وضعیت مطلوب ذخیره‌سازی کالاهای اساسی در استان ایلام اشاره کرد و گفت: گندم در سیلوهای ذخیره‌سازی به خوبی نگهداری می‌شود و همچنین انبارهای اداره غله استان مملو از برنج و شکر است.

تابانی به پیشتازی استان ایلام در تولید آرد و نان کامل اشاره کرد و گفت: کارخانه تولید آرد ایلام به عنوان کارخانه منتخب در تولید آرد کامل فعالیت خود را آغاز کرده و حدود 5 نانوایی به صورت پایلوت برای تولید نان کامل در استان در حال فعالیت هستند.

وی اضافه کرد: آرد کامل، شامل تمام اجزای دانه گندم است، به دلیل ویژگی‌های کیفی خود از جمله عدم نیاز به غنی‌سازی و تأمین فیبر و ویتامین‌های ضروری، مورد استقبال مردم قرار گرفته است.

 تابانی همچنین به چالش‌های تولید نان کامل اشاره کرد و گفت: فرایند تولید نان کامل مستلزم زمان و دقت در مراحل تخمیر و پخت است که رعایت این مراحل، منجر به تولید نانی باکیفیت برای مردم استان خواهد شد.

انتهای پیام/180/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =

دکمه بازگشت به بالا