تشدید نظارت بر بازار در آستانه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز

استاندار فارس، گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان و همچنین در پیش بودن ایام نوروز ۱۴۰۴، نظارت بر بازار در استان تشدید خواهد شد.
– اخبار استانها –

 به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم  از شیراز، حسینعلی امیری در بازدید سرزده از میدان مرکزی میوه و تره‌بار شیراز، کسب اطلاع از وضعیت بازار و مایحتاج عمومی و کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم را از مهم‌ترین کار‌ها و برنامه‌های خود برشمرد و اظهار داشت: به منظور مدیریت هرچه بهتر بازار، تشکیل منظم ستاد تنظیم بازار به عنوان یک امر مهم در دستور کار قرار گرفته و ما از وضعیت بازار، قیمت‌گذاری‌ها و میزان اجناس و کالا‌های موجود و مورد نیاز مردم اطلاع کسب می‌کنیم.

وی اظهار کرد: تصمیم گرفتیم به شکل سرزده و بدون اطلاع قبلی به همراه مدیران مربوطه از بازار میوه و تره بار شیراز بازدید کرده و از نزدیک در جریان وضعیت و شرایط این بازار قرار گیریم و مشکلات و موانع را از زبان غرفه‌داران، بارفروشان، کسبه و مشتریان بشنویم.

اطلاع در محل بر تصمیم‌گیری‌های واقع بینانه تاثیرگذار خواهد بود

امیری اضافه کرد: قطعا داشتن اطلاعات از شرایط این بازار در تصمیم‌گیری‌های واقع بینانه به ما کمک خواهد کرد.

استاندار فارس گفت: در بررسی و این بازدید میدانی مشاهده کردیم که وضعیت و میزان برخی اقلام مانند سیب زمینی، گوجه و پیاز که از مایحتاج روزانه مردم است، در این بازار خوب است و در کنار فراوانی این محصولات شاهد یک قیمت‌گذاری منصفانه نیز بودیم.

امیری، ضمن اشاره به مباحث مطرح شده از سوی کسبه، غرفه داران و فعالان بازار میوه و تره باز شیراز افزود: در جریان این بازدید مباحث و گلایه‌هایی مرتبط با بحث مالیات، عوارض و ساعت کاری مطرح شد که در جهت حل آنها اقدام خواهیم کرد.

حضور در جلسه کمیته نرخ‌گذاری میوه و تره‌بار

استاندار فارس همچنین در جلسه کمیته نرخ‌گذاری میوه و تره‌بار شیراز حضور پیدا کرد و از نزدیک در جریان فرایند نرخ‌گذاری میوه و تره‌بار قرار گرفت.

وی در ارتباط با این بازدید گفت: از آن‌جا که قیمت‌گذاری میوه و تره بار در روز‌های یکشنبه هر هفته انجام و توسط دستگاه‌ها و کارشناسان مربوطه بررسی می‌شود، لذا امروز علاقه‌مند شدم که شخصا در جلسه کارگروه تعیین قیمت حضور یافته با نحوه و فرایند قیمت‌گذاری‌ها از نزدیک آشنا شوم.

کاهش 30 درصدی هزینه در نتیجه طرح از مزرعه تا سفره

استاندار فارس، در خصوص طرح از مزرعه تا سفره گفت: در این طرح با حذف فرآیند‌ها و واسطه‌هایی که موجب بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود در حقیقت کمک شده که اقلام و محصولات مورد نیاز مردم و مصرف کنندگان با قیمت مناسب در اختیار آنها قرار گیرد.

امیری افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که اجرای این طرح می‌تواند کمک کند که اجناس تا 30 درصد ارزان‌تر به دست مصرف کننده برسد.

انتهای پیام/424/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا