روزانه 4000 تن گوجه‌ فرنگی در بوشهر برداشت می‌شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه روزانه ۴ هزار تن محصول گوجه‌ فرنگی از مزارع استان بوشهر برداشت می‌شود، گفت: تاکنون ۵۲۵ هزار تن محصول برداشت و وارد بازار شده است.

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، سطح کشت گوجه‌فرنگی این استان را 12 هزار هکتار اعلام و اظهار کرد: برداشت محصول گوجه‌فرنگی خارج از فصل استان بوشهر از آبان ماه آغاز شده و تا اردیبهشت سال 1404 ادامه دارد.

وی با بیان اینکه همه مزارع گوجه‌فرنگی استان بوشهر از نوار تیپ آبیاری نوین استفاده شده است گفت: تناوب کشت، جایگاه محصول گوجه‌فرنگی در الگوی کشت، ایجاد اشتغال فصلی و استفاده از روش‌های نوین آبیاری از مزایای کشت گوجه فرنگی در استان بوشهر است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه روزانه 4 هزار تن محصول گوجه‌فرنگی از مزارع استان بوشهر برداشت می‌شود گفت: تاکنون 525 هزار تن محصول برداشت و وارد بازار شده است.

توکلی با اشاره به اینکه مزارع گوجه‌ فرنگی استان بوشهر در 5 شهرستان این استان قرار دارد اضافه کرد: شهرستان‌های دیر، دشتی، دشتستان، کنگان و عسلویه مزارع گوجه‌ فرنگی خارج از فصل استان بوشهر است و اکنون در اوج برداشت محصول قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه تا پایان برداشت محصول گوجه‌فرنگی 660 هزار تن محصول از مزارع استان بوشهر برداشت می‌شود، گفت: تاکنون بیش از 88 درصد محصول از مزارع استان برداشت شده است و 135 هزار تن محصول دیگر تا اردیبهشت ماه برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر صادرات 250 هزار تن محصول گوجه‌فرنگی استان بوشهر را به کشورهای همسایه مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: از 660 هزار تن محصول گوجه‌فرنگی استان بوشهر 250 هزار تن صادر، 150 هزار تن در اختیار کارخانه‌های فرآوری و 260 هزار تن به بازارهای داخلی عرضه می‌شود.

انتهای پیام/190

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
دکمه بازگشت به بالا