تامین 4 هزار تن ارزاق عمومی اصفهان در ماه مبارک رمضان

معاون اقتصادی استانداری اصفهان گفت: کمبودی در تامین ارزاق عمومی مردم در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان وجود ندارد و ۴ هزار تن کالاهای اساسی و نیز۹۰۰ تن میوه شب عید تامین و ذخیره سازی شده است.

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از اصفهان،کوروش خسروی در جلسه تنظیم بازار استان اصفهان اظهار داشت: در راستای کمک به معیشت مردم سهمیه‌های مناسبی بالغ بر 4 هزار تن اقلام اساسی یارانه‌ای از قبیل برنج، شکر و گوشت برای استان تامین شده که در حال توزیع بین کلیه شهرستانهای استان هستیم و از این حیث استان اصفهان رتبه سوم تامین را در سطح کشور دارد.

وی ادامه داد: در خصوص میوه شب عید نیز بالغ بر 900 تن خرید و ذخیره سازی سیب و پرتقال برای استان صورت پذیرفته که پایان سال در قالب 160 غرفه در سطح استان و کلیه شهرستانها برای مردم، عرضه خواهد شد، که استان اصفهان  رتبه نخست را در این خصوص در سطح کشور دارا است.

معاون اقتصادی استاندار اصفهان با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان و نیاز به مصرف خرما بیان کرد: به میزان 30 تن خرما نیز برای ماه مبارک رمضان تامین شده که پیش از ماه مبارک رمضان در بازار موجود و در اختیار مردم  استان قرار گرفته است.

وی در مورد ذخیره‌سازی مایحتاج مردم و نیز مسافران نوروزی بیان کرد: در خصوص کالاهای اساسی ذخیره سازی مناسبی برای پایان سال و ماه‌های پیش رو در سطح استان در تمامی کالاها از جمله گندم، برنج،روغن، شکر و … صورت پذیرفته است و در حال حاضر بالغ بر 9 هزار تن مرغ در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شده که در این مورد نیز اصفهان رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

خسروی در ادامه صحبت‌های خود بیان کرد: برگزاری نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا ابزار موثری در ایجاد رضایتمندی و نشاط بین مردم است  و در این راستا در قالب طرح مزرعه تا سفره  15 نمایشگاه عرضه مستقیم با برپایی یک هزار غرفه در استان برنامه ریزی شده است.

معاون اقتصادی استاندار اصفهان اظهار داشت: با هماهنگی اصناف استان انجام فروش فوق‌العاده با همکاری بالغ بر 520 واحد صنفی نیز برای این ایام پیش‌بینی شده است.

وی اضافه کرد: در راستای ایجاد فضای اطمینان بخش برای مردم و همچنین اصناف استان، طرح ویژه نظارتی در سطح کل شهرستانهای استان به صورت هماهنگ برنامه ریزی و در حال اجرا است که از ابتدای اسفند ماه تا نیمه فروردین ماه با مشارکت کلیه دستگاه ها از جمله تعزیرات حکومتی، بسیج اصناف، بازرسی اصناف، صمت، جهاد، بهداشت، دامپزشکی و … روند عرضه کالا خدمات در سطح استان را نظارت خواهند کرد.

وی تاکید کرد: در این راستا سامانه 124 نیز جهت پاسخگویی به مردم و رسیدگی به شکایات آنها همه روزه در دسترس مردم استان قرار دارد.

معاون اقتصادی استاندار اصفهان در ادامه اضافه کرد: در کنار این موارد، به جهت ایجاد هماهنگی و انضباط در سطح استان با محوریت کمیسیون نظارت استان اقدامات دیگری نیز از جمله تنظیم ساعت کاری اصناف، قیمتگذاری برخی کالاهای پر مصرف ماه مبارک رمضان از قبیل زولبیا و بامیه، آش و حلیم و … صورت پذیرفته است.

نظارت دقیق بر بازار و اجرای طرح “از مزرعه تا سفره” در آستانه نوروز

وی در ادامه خطاب به فرمانداران گفت: با همکاری دستگاه‌های نظارتی از جمله تعزیرات حکومتی، اقدامات گسترده‌ای را برای نظارت دقیق بر بازار و کنترل قیمت‌ها انجام شده که هدف از این اقدامات، اشراف کامل بر بازار و جلوگیری از هرگونه افزایش در قیمت‌ها یا کمبود کالا در سطح استان است.

خسروی تاکید کرد: با توجه به اهمیت تامین کالاهای اساسی در ایام نوروز، استانداری از تمامی دستگاه‌های نظارتی خواسته است تا در صورت مشاهده هرگونه افزایش قیمت غیرمنطقی یا کمبود کالا در شهرستان‌های مختلف، بلافاصله گزارش‌های لازم را به مرکز استان ارسال کنند.

وی اضافه کرد: این گزارش‌ها امکان ریشه‌یابی سریع مشکلات و انتقال به موقع کالاها به مناطق مورد نیاز را فراهم می‌کند.

معاون اقتصادی استاندار اصفهان تصریح کرد: همچنین، استانداری برنامه‌ریزی کرده است تا در سه هفته باقی‌مانده تا نوروز، نمایشگاه‌های مستقیم کالا تحت عنوان “طرح از مزرعه تا سفره” در شهرستان‌های مختلف استان برگزار کند و این نمایشگاه‌ها با هدف عرضه مستقیم کالاهای اساسی با قیمت مناسب به مردم، زمینه خرید آسان و به صرفه را فراهم می‌کنند.

انتهای پیام/163/.

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
دکمه بازگشت به بالا