26 هزار کیلو غذای فاسد در کردستان معدوم شد/پلمب 17 مرکز

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از اجرای طرح نظارت بر بهداشت محیط در ایام نوروز و ماه رمضان خبر داد و گفت: تاکنون ۲۶ هزار و ۲۷۳ کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته معدوم شد.

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزام بیدارپور امروز از آغاز طرح نظارت بر بهداشت محیط در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز امسال خبر داد و اظهار داشت: این طرح از یازدهم اسفند سال جاری تا پانزدهم فروردین سال آینده با حضور 218 بازرس بهداشت محیط در سراسر استان اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در هفته اول اجرای این طرح افزود: بازرسی از 5461 واحد تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و ضبط و معدوم‌سازی 26 هزار و 273 کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشت از جمله نتایج این طرح در استان بوده است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان اعلام کرد: همچنین در قالب این طرح نمونه‌برداری از 75 مورد نان و مواد غذایی، نمونه‌برداری از 345 مورد آب شرب مصرفی، بازرسی از 188 سامانه آبرسانی، انجام 207 مورد بازرسی مشترک با ادارات مرتبط، برگزاری 34 برنامه آموزشی با حضور 719 نفر از اصناف و کارکنان، صدور 1274 مورد اخطاریه بهداشتی، معرفی 51 متخلف به مراجع قضائی و پلمب 17 مکان متخلف انجام شد.

وی با اشاره به تداوم نظارت‌ها در طول ایام نوروز و ماه رمضان گفت: بازرسان بهداشت محیط در قالب بازرسی‌های روتین، اکیپ‌های بازرسی و نظارتی و گشت‌های مشترک، نظارت بر مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی و شبکه‌های آبرسانی شهری و روستایی را تشدید می‌کنند.

بیدارپور از همکاری ممیزان بهداشتی تحت پوشش دفاتر خودکنترلی و خود اظهاری در اجرای این طرح خبر داد و یادآور شد: سامانه 190 به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شکایات و نظرات مردمی در باره مسائل بهداشتی است.

انتهای پیام/486/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
دکمه بازگشت به بالا