تأمین گوشت مرغ به میزان لازم در مازندران در دستور کار است

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تولید مرغ و گوشت سفید با جوجه‌ریزی مناسب در دستور کار قرار گرفت.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد آقاجانی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی تولیدکنندگان مرغ گوشتی و هماهنگی مسئولان دام شهرستان‌ها اظهار کرد: روند جوجه‌ریزی در استان مازندران از ابتدای اسفند تاکنون به رقم چشمگیر 14 میلیون و 500 هزار قطعه رسیده است.

وی افزود: با این افزایش 12 درصدی نسبت به سهمیه ابلاغی کشور و افزایش  7 درصدی نسبت به سال گذشته تأمین پایدار مرغ در روز‌های پس از تعطیلات عید را خواهیم داشت.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: رشد قابل توجه جوجه‌ریزی در استان سبب شد با همکاری و تلاش بی‌وقفه تولیدکنندگان مرغ گوشتی و مسئولان امور دام شهرستان‌ها بتوانیم روند جوجه ریزی را کنترل کنیم و روند جوجه‌ریزی از اول اسفند تاکنون به 14 میلیون و 500 هزار قطعه رسید.

آقاجانی در ادامه سخنانش افزود: این رقم 12 درصد بیشتر از سهمیه ابلاغی کشور است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز 7 درصد افزایش نشان می‌دهد. این دستاورد مهم حاصل برنامه‌ریزی دقیق، نظارت مستمر و همکاری همه‌جانبه بین بخش‌های مختلف است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: افزایش تامین مرغ مورد نیاز پس از تعطیلات عید، حاصل برنامه ریزی دقیق بوده و در تامین مرغ دغدغه‌ای نخواهیم داشت.

وی تأمین نیاز داخلی و افزایش امنیت غذایی و رونق بخش کشاورزی استان را مهم ترین اهداف تولید گوشت سفید در استان مازندران دانست.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا