28 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های سیستان و بلوچستان

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان به افزایش جوجه‌ریزی در استان اشاره کرد و گفت: در یک سال اخیر قریب به ۲۸ میلیون قطعه در استان جوجه‌ریزی در سطح مرغداری‌های استان انجام شده است.
– اخبار استانها –

غلامرضا سرگزی در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در حمایت از سرمایه‌گذاری “اقتصاد مردم‌محور” همگام با “سلامت جامعه” بدون واسطه و مستقیم بوده و توجه به مسائل اقتصادی همزمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروری است زیرا بیماری‌های مشترک انسان و دام که سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید می‌کند، می‌تواند ضربه اقتصادی تأثیرگذار به اقتصاد یک کشور و تجارت بین‌المللی آن وارد کند؛ بنابراین اقدامات دامپزشکی ضامن بقای تولید، اشتغال پایدار و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان به افزایش جوجه‌ریزی در استان اشاره کرد و افزود: در یک سال اخیر قریب به 28 میلیون قطعه در استان جوجه‌ریزی در سطح مرغداری‌های استان انجام شده است.

وی با اشاره به افزایش تعداد مرغداری‌های استان طی یک سال گذشته، این تعداد را 41 واحد اعلام و بر آموزش بیماری‌های اختصاصی طیور و ارتقاء سطح آگاهی و دانش بهره‌برداران تاکید کرد.

سرگزی ادامه داد: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تامین کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی باشد نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است؛ بنابراین نظارت و مراقبت فعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امری محسوب می‌شود که به طور مستمر در جریان است که در این راستا طی یک سال اخیر پنج هزار و 724 مورد نمونه‌برداری از طیور صنعتی و طیور بومی استان در جهت ردیابی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اظافه کرد: با توجه به مهاجرت پرندگان بحث بیماری آنفلوانزا از اهمیت برخوردار است که باید رصد و پایش شود و در این خصوص گشت‌های مشترک با کارشناسان اداره‌کل حفاظت محیط زیست در سطح استان نیز داریم.

وی گفت: با هدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور، مراقبت‌های فعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها ، تالاب‌ها و … در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل و نقل و اقدام به جوجه‌ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد که به طور قطع، همکاری مرغداران و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی باعث تداوم تولید واحدها و اشتغال‌زایی مربوطه خواهد بود.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
دکمه بازگشت به بالا