برداشت گندم در هرمزگان آغاز شد‌

در حالی که هنوز بسیاری از استان‌های کشور در انتظار رسیدن گندم به مرحله برداشت هستند، کشاورزان منطقه لاور فین هرمزگان از اوایل فروردین‌ماه دست به خوشه‌چینی زده‌اند تا بار دیگر هرمزگان عنوان «پیشتاز برداشت گندم» را از آن خود کند.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، برداشت گندم در منطقه لاور فین شهرستان بندرعباس از اوایل فروردین‌ماه آغاز شده و استان هرمزگان را به عنوان نخستین استان کشور در برداشت این محصول استراتژیک معرفی کرده است.

سید رضا امیرزاد، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در گفت‌وگو با تسنیم با اعلام این خبر گفت: در سال زراعی جاری، 14 هزار و 700 هکتار از اراضی استان به کشت گندم اختصاص یافته که فرایند کاشت از مهرماه آغاز و برداشت تا پایان خردادماه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به عملکرد مناسب کشت گندم در استان افزود: میانگین تولید در واحد سطح، 4.2 تن در هکتار است و پیش‌بینی می‌شود تولید نهایی گندم در استان به حدود 65 هزار تن برسد.

امیرزاد همچنین از برنامه‌های حمایتی سازمان جهاد کشاورزی برای پشتیبانی از گندم‌کاران خبر داد و گفت: تأمین کودهای شیمیایی، ارائه مشاوره‌های فنی و نظارت مستمر کارشناسان بر روند کاشت و داشت از مهم‌ترین اقدامات حمایتی امسال بوده است.

در همین راستا، الهام اسدپور، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز از ردیابی آفات در سطح 33 هزار و 555 هکتار از مزارع گندم استان خبر داد و افزود: تا کنون مبارزه شیمیایی با سن مادر در سطح 7 هزار و 72 هکتار و مبارزه با پوره سن در سطح 2 هزار و 560 هکتار انجام شده است.

برداشت زودهنگام گندم در استان هرمزگان، علاوه بر تقویت امنیت غذایی کشور، نشان‌دهنده‌ی نقش برجسته این استان در پیشبرد کشاورزی خارج از فصل و بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های اقلیمی آن است.

انتهای پیام/864/.

 

© خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا