وزارت بهداشت در حال بررسی دقیق علت مسمومیت غذایی دانشجویان
پیرو بروز علائم مسمومیت در تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دو نفر از مسئولان حوزه معاونت فرهنگی و امور دانشجویی وزارت بهداشت از آشپزخانه مرکزی و سلف سرویسهای دخترانه و پسرانه این دانشگاه بازدید به عمل آوردند. |
به گزارش بخش استانها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از زاهدان، پیرو بروز علائم مسمومیت در تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دو نفر از مسئولان حوزه معاونت فرهنگی و امور دانشجویی وزارت بهداشت از آشپزخانه مرکزی و سلف سرویسهای دخترانه و پسرانه این دانشگاه بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید هاشمی نسب، رئیس اداره رفاهی حوزه معاونت و نوری، از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و از مسئولین حوزه سلامت روان وزارت بهداشت از نزدیک با دانشجویان به گفتوگو پرداختند.
ارزیابی فرآیند نگهداری مواد غذایی در آشپزخانه زیر صفر و بالای صفر و کنترل امکانات آشپزخانه و سلف سرویس از برنامههای این بازدید بود.
حادثه مسمومیت اخیر تبعات سنگینی داشت
محمدهادی عباسی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع تعدادی از دانشجویان دانشگاه با اشاره به اینکه حادثه مسمومیت اخیر تبعات سنگینی برای ما داشت، اظهار داشت: سنگینترین و سختترین عارضه مسمومیت اخیر تحمل درد جسمی توسط تعدادی از دانشجویان عزیز و نگرانی و دغدغه خانوادههای محترمشان بود.
وی افزود: شاید بتوانیم بخشی از هزینههای تحمیل شده به دانشجویان عزیزمان را جبران کنیم ولی در قبال بروز مشکلات جسمی و احساس ناخوشایند روانی که به دنبال وقوع این حادثه تلخ رخ داد راهی به جز پوزش و طلب حلالیت نداریم.
عباسی گفت: 39 نفر از دانشجویان عزیزمان به دلیل شدت علائم به بیمارستانهای دانشگاهی مراجعه کردند، هرچند تعداد کسانی که علائم خفیف یا متوسط مسمومیت را داشته و یا خودشان به عنوان کادر درمان اقدام به مدیریت مسمومیت خود کردهاند از این تعداد بیشتر است.
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: شناسایی علت تامه و تعیین نقطه کانونی بروز مسمومیت توسط متخصصان و حوزه معاونت بهداشتی در حال انجام است و به محض تعیین دقیق علت مسمومیت مراتب به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: با این وجود و همانگونه که قبلاً نیز اعلام شده است، منتظر تعیین علت بروز مسومیت نماندهایم و اقدامات لازم را از کانونی که به صورت مشترک توسط همه افراد دچار مسمومیت مورد استفاده قرار میگیرد شروع کردهایم، این نقطه مشترک آشپزخانه و سلف سرویس دانشگاه است.
عباسی تصریح کرد: تشدید مراقبتهای بهداشتی به منظور قطع چرخه انتقال بیماریهای منتقله از راه آب و غذا، تقویت حداکثری نظام مراقبت و افزایش نظارتهای میدانی از جمله مهمترین این اقدامات است.
انتهای پیام/
© | خبرگزاری تسنیم |