فعالیت 900 واحد شالیکوبی در مازندران
به گزارش بخش استانها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، ابراهیم تولایی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران اظهار داشت: مازندران دارای بیش از 900 واحد شالیکوبی است که نیاز است واحدهای سنتی به واحدهای مدرن تبدیل و بهسازی شوند.
وی افزود: مازندران رتبه اول تولید برنج کشور را داراست و سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید در شالیکوبی ها تبدیل میشود.
تولایی با تأکید بر بهسازی واحدهای شالیکوبی سنتی در راستای افزایش کیفیت برنج، بیان کرد: با توجه به ناترازی انرژی و قطعی برق، لازم است شالیکوبی داران مدیریت مصرف برق داشته باشند بهطوریکه هم فعالیت اقتصادی دچار اختلال نشود و هم کیفیت برنج حفظ شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به مشکلات تأمین نیروی کارگری، قطعی برق و افزایش تعرفه تأمین اجتماعی در شالیکوبیها، ادامه داد: در حال پیگیری رفع مشکلات هستیم و تلاش میکنیم هرچه زودتر این مشکلات برطرف شود.
وی در ادامه از تأمین ژنراتور برق برای شالیکوبی های استان از طریق لیزینگ شرکتهای فعال در این زمینه خبر داد.
بررسی دغدغههای شالیکوبی داران استان برای حل مشکلات گوشه دیگر از تاکیدات بود.
انتهای پیام/