سلامت فرآورده‌های خام دامی خط قرمز دامپزشکی است

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل، گفت: تأمین سلامت فرآورده‌های خام دامی و امنیت غذایی شهروندان خط قرمز دامپزشکی است.
– اخبار استانها –

مهدی فیضی، مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار کرد: در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی دام و لاشه دام‌های قربانی عید سعید قربان و در سطح 12 شهرستان استان اردبیل، با همکاری 69 دامپزشک و کارشناس فنی گوشت و 10 روحانی ناظر ذبح شرعی در قالب 34 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی در مجموع از 689 رأس دام و لاشه دام‌های قربانی شهروندان نظارت بهداشتی به عمل آمد.

وی افزود: در این بازرسی‌ها همچنین لاشه 30 رأس دام قربانی اصلاح و 34 دست کبد و 45 دست ریه دام آلوده به بیماری‌های مختلف انگلی ضبط و از چرخه مصرف  شهروندان خارج شد.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل تصریح کرد: در کنار عملیات نظارت بهداشتی،  بازرسان و کارشناسان در قالب برنامه‌های عملیاتی و نظارتی به منظور افزایش سطح آگاهی عمومی به ویژه در زمینه انتقال بیماری‌های مشترک از طریق مصرف گوشت و آلایش دامی غیر بهداشتی و در قالب مشاوره، توضیحات شفاهی و توصیه‌های بهداشتی لازم ارائه کردند.

فیضی بر لزوم توجه بیشتر شهروندان بر سلامت فرآورده‌های خام دامی تاکید کرد و گفت: ممهور بودن گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشکی و توجه به تاریخ تولید، انقضا و کد پروانه بهداشتی دامپزشکی بر روی فرآورده‌های خام دامی و محصولات پروتئینی بسته‌بندی شده، مهر تأییدی بر سلامت فرآورده‌های دامی که حتما باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/132/

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
دکمه بازگشت به بالا